Naj bo planinski čaj, domača infrardeča savna ali celo zunanji masažni bazen, v Jagru vas ta teden čaka bogata ponudba, ki bo poskrbela, da vam bo topleje. Nikar pa se ne pozabite pripraviti tudi na prihajajoče »krompirjeve« počitnice …

Foto: Facebook/Trgovine Jager

Nič ni bolj prijetnega kot v hladnih mesecih po dolgem dnevu opravkov priti v topel dom, si privoščiti nekaj domačega in krepkega, skuhati vroč čaj, se morda namočiti v domačem jacuzziju ali zlesti pod toplo, mehko odejo. Je to to, kar boste počeli naslednji teden, ko so pred nami »krompirjevi« prazniki?

Da bodo krompirjeve počitnice zares proste in dopustniško obarvane, za vse potrebno poskrbite že ta teden – za vse, kar potrebujete (ali pa morda sploh ne veste, da bi vam prišlo še kako prav), tudi ta teden z novo, bogato ponudbo dobrot skrbi Jager.

Krepke domače dobrote

Tako se lahko opremite s krepkimi mesnimi dobrotami, ki bodo jesenska kosila napravila še prav posebej okusna, prav pa vam bodo prišla tudi, če se zadnji trenutek oglasijo obiski. V Jagrovih trgovinah vas ta teden čakajo Štajerske krvavice Ave, za 450 g boste odšteli 2,99 evra, za bolj drzne pa je tukaj tudi okusen Piščančji kebab Perutnine Ptuj, 500 g vas bo stalo 3,39 evra. Ob tem najdete v mesnici postreženo Svinjsko stegno po 3,99 evra na kilogram. Preverite tudi ponudbo v delikatesi, kjer se ta teden predstavljajo izdelki mesarja Antona iz Kamnika – šunkarica, kuhan pršut, blejska salama, mini delikatesna plečka, pariška salama … Mmmm …

Nikar ne pozabite preverite aktualnih Jagrovih katalogov živil, tekstila in tehnike, ki jih najdete s klikom na naslednjo povezavo.

Za jesensko zdravje naj se v vašem vozičku znajdejo še Planinski čaj 1001 cvet, ki ga s kartico Jagrovega kluba kar takoj dobite za 0,89 evra, za svojo dušo pa si privoščite ekstravaganten »vroči« ptujski krof z rahlo pekočo vanilijevo kremo z dodatkom čilija za 0,99 evra. Če vaši najmlajši niso ljubitelji pikantnih dobrot, jim raje nabavite tematsko obarvane »Halloween donutse« s čokoladnim nadevom in posipom za 0,69 evra.

V Jagrovih trgovinah ne spreglejte tudi široke ponudbe lokalnih izdelkov, ki vas bo navdušila – hit letošnje jeseni so gotovo jogurtovi deserti Sirarstva Tinka, ki so na voljo v različnih okusih, od Jogurtove gibanice do Koruzne zlivanke, dobite pa jih za 1,49 evra. V dneh, ko bomo za dušo in premraženo telo spet radi kuhali domače kurje in goveje juhe, pa bodo gotovo teknili tudi domači jušni rezanci iz svežih jajc iz Kmetije Andrinek za 2,79 evra. Nič nima tako dobrega okusa kot domači rezanci!

Uredite grobove že ta teden

Da bo naslednji teden res brezskrben, za vse, kar boste potrebovali 31. oktobra in 1. novembra, na dan spomina na pokojne, poskrbite že ta teden. V Jagrovih trgovinah tako že ta teden najdete široko izbiro nagrobnih sveč (ne spreglejte ekoloških in trajnostno naravnanih lesenih »sveč«), nagrobnega peska, zemlje za grobove in raznovrstnih okrasnih materialov ter celo nagrobnega cvetja. Oko bodo gotovo pritegnili lično pripravljeni jesenski aranžmaji, ki jih boste lahko dobili že od 10,99 evra naprej.

Od novih škornjev do … jacuzzija!

Jager misli na vse, kot običajno pa je bogata tudi ponudba tekstila. Tako v oktobru v modni ponudbi najdete jesensko in zimsko kolekcijo, pri čemer naj vam namignemo, da je trenutno aktiven 20-odstotni popust na oblačila priznane znamke Mustang in pa 20-odstotni popust na obutev iz zaloge – ste se pravkar spomnili, da potrebujete nove tople jesenske škornje?

Bogato aktualno ponudbo Jagrovih trgovin kot vselej najdete v njihovih katalogih – naj bo tedenski nakup, sistematična priprava zimske ozimnice, prenova doma ali menjava garderobe, v Jagru najdete vse. Kvalitetno in »Vedno poceni!«.

Da pa vam bo res toplo, poskrbi Jagrov oddelek tehnike – tokrat so v ospredju toplotne črpalke, ki vas čakajo že od 2499 evrov naprej, različni kaloriferji in grelniki in pa nekaj prav posebnega za razvajanje – infrardeča savna! Ja, res je, domačo kopalnico lahko za nekaj več kot tisočaka opremite s kvalitetno infrardečo savno, če pa se raje namakate, sta tokrat v Jagrovi tehnični ponudbi na voljo dva zunanja masažna bazena Sanotechnik – eden za 4299 in drugi za 4699 evrov. Ponudba in pol!