Na slavnostni prireditvi na Brdu pri Kranju so bile v okviru izbora Slovensko podjetje leta 2024 podeljene nagrade najboljšim slovenskim podjetjem po regijah. Med velikimi podjetji v savinjsko-zasavski regiji je zmagala družba Jagros d.o.o., bolj poznana po svojih trgovinah Jager.

Izbor je potekal na podlagi javno dostopnih podatkov o poslovni uspešnosti, ki jih je ocenila strokovna žirija. Sestavljali so jo predstavniki Gospodarske zbornice Slovenije, analitika Prve bonitetne agencije Ebonitete.si ter predstavniki uredništev lokalnih medijev.

Trgovine Jager kot nepogrešljiv del slovenskega gospodarstva

Trgovine Jager so s svojim dolgoletnim delom, inovativnim pristopom in odlično poslovno uspešnostjo prepričale žirijo in si zasluženo prislužile prestižno nagrado. Nagrada je potrditev pomembnega prispevka podjetja k razvoju gospodarstva v savinjski regiji in hkrati spodbuda za nadaljnje delo in rast.

Tudi sicer so Trgovine Jager že več kot 30 let pomemben del lokalne skupnosti. Z bogato ponudbo izdelkov, visoko stopnjo storitev in prijaznim osebjem so si pridobile zaupanje in zvestobo svojih kupcev. Podjetje se aktivno vključuje tudi v lokalno okolje in podpira različne društvene in kulturne dejavnosti.

Nagrada Slovensko podjetje leta 2024 je potrditev odličnega dela Trgovin Jager in pomemben dosežek za celotno regijo, podjetju Jagros d.o.o. pa ob prestižnem dosežku čestitamo tudi mi!