Če uživate v čistem in svežem, je priložnost za delo v podjetju Salesianer Mittex Periteks kot nalašč za vas. V podjetju namreč iščejo sodelavce, ki jim izziv urejanja tekstila ni tuj in ki v sebi nosijo strast do natančnosti in urejenosti.

Kaj vam prinaša delo v podjetju?

Delo v podjetju Salesianer Mittex Periteks vam obeta dinamično delovno okolje, raznolike delovne naloge, ki bodo preizkusile vaše ročne in organizatorske spretnosti, stimulativno delovno okolje v urejenem delovnem kolektivu …

Obetate si lahko tudi redno delovno razmerje za nedoločen čas z možnostjo napredovanja ter 100 % nadomestilo potnih stroškov z nadomestilom za malico v višini 7,96 €/dan, božičnico ter skupinsko nagrado.

Vaše vloge z opisom znanj in izkušenj pričakujejo po elektronski pošti na naslov: [email protected], ali po pošti na naslov: Salesianer Miettex Periteks d.o.o., Blatnica 2, 1236 Trzin.

Prosto delovno mesto podjetje, prepoznavno v mednarodnem merilu, ponuja kar trem kandidatom, ki bodo delovne naloge opravljali na sedežu podjetja v Trzinu.

Tako boste postali del 200-glave Salesianerjeve družine, ki deluje na področju najema in nege tekstila, ki svoje storitve zagotavlja z najvišjimi standardi kakovosti, sodobno tehnologijo in inovativnimi rešitvami.

Pridružite se in soustvarjajte zgodbo odlične storitve!

Prijavite se na [email protected] ali po pošti na naslov: Salesianer Miettex Periteks d.o.o., Blatnica 2, 1236 Trzin.