Iščete rešitev za ogrevanje, ki je hkrati energetsko varčna in udobna? Potem se vam trenutno nadvse priljubljen odgovor ponuja kar na dlani … Mitsubishi Electric. Z inovativnimi tehnologijami, kot so samodejno prilagajanje temperature, vremensko odvisna krivulja hlajenja in samodejni preklop, vam Mitsubishi Electric toplotne črpalke ponujajo neprimerljivo izkušnjo.

Izjemen prihranek energije za vaš žep in okolje

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric se ponašajo s številnimi prednostmi, med katerimi velja vsekakor izpostaviti samodejno prilagajanje temperature, vremensko odvisno krivuljo hlajenja, izboljšano krmilno logiko, samodejni preklop …

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric s samodejnim prilagajanjem temperature natančno uravnavajo temperaturo pretoka glede na trenutne potrebe ogrevanja vašega doma, kar preprečuje izgubo energije in zagotavlja optimalno delovanje toplotne črpalke, kar se odraža v nižjih stroških ogrevanja.

Obenem funkcija vremensko odvisne krivulje hlajenja pametno prilagaja temperaturo vode glede na zunanje vremenske razmere. Tako se prepreči, da bi toplotna črpalka proizvajala prenizke temperature pretoka v primarnem krogu, kar pripomore k zmanjšanju obratovalnih stroškov in poveča energetsko učinkovitost.

Energetska varčnost, izjemno udobje ogrevanja in enostavna instalacija so lastnosti, zaradi katerih je ogrevalni sistem Mitsubishi Electric v središču pozornosti.

Udobje brez kompromisov 

Sodobne zmogljivosti toplotnih črpalk Mitsubishi Electric odlikuje predvsem prilagodljivost vašim željam, potrebam ter spreminjajočemu se vremenu … Samodejno prilagajanje namreč poskrbi za konstantno temperaturo v prostoru, kar ustvarja prijetno in udobno bivalno okolje za vse družinske člane.

Slednje še dodatno nadgradi funkcija samodejnega preklopa, ki omogoča brezskrbno uporabo toplotne črpalke, saj sistem na podlagi zunanje temperature samodejno preklopi med ogrevanjem in hlajenjem, kar pomeni, da ročno nastavljanje parametrov ni potrebno.

Naj dodamo, da zahvaljujoč inovativni krmilni logiki toplotne črpalke Mitsubishi Electric zagotavljajo hitro ogrevanje vašega doma, samo krmiljenje in upravljanje toplotne črpalke pa je nadvse preprosto in intuitivno.

Pečat trajnosti

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric predstavljajo tudi pomemben trajnostni korak za vaše gospodinjstvo, saj za svoje delovanje uporabljajo obnovljivo energijo iz zraka. Vse to pomeni, da boste v svojem gospodinjstvu v ozračje prispevali manj emisij ogljikovega dioksida ter tako poskrbeli za svoj prispevek k varovanju našega planeta.

Preverite ponudbo toplotnih črpalk zrak-voda podjetja Catena d.o.o. tukaj.