Novo šolsko leto se je ravno pričelo in četudi si po počitnicah zaželimo novih razburljivih dogodivščin, velja ostati previden, kajti zabavo velikokrat žal spremljajo tudi nezgode. Že res, da se iz izkušenj največ naučimo, da pa v primeru nesreče ne bo prehudo in nas nezgoda ne bi preveč stala, je smiselno poiskati možnosti, kako kar najbolje zavarovati to, kar imamo najraje – svojega otroka.

Zavarovanje oblikujte po svoje

Starši svojega nadebudneža najbolje poznajo, zato so pri Zavarovalnici Sava letos Nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine razvili tako, da ga lahko starši  prikrojijo po lastni presoji.

Zavarovanje velja 24 ur na dan, doma in v tujini, med šolo in počitnicami, pri športu in med prostim časom.

Zavarovanje je mogoče skleniti za otroke in mlade do dopolnjenega 26. leta starosti, ki se šolajo oziroma imajo status dijaka ali študenta, vanj pa so letos vključili pet inovativnih zavarovalnih kritij. S njimi omogočajo, da si izberete le tista, ki so vam zares pomembna, višino zavarovalne vsote pa prilagodite svojim potrebam in tako zavarovanje oblikujete čisto po svoje.

Izbirate lahko med naslednjimi kritji:

– Zavarovanje za primer nezgodne invalidnosti (obvezno kritje),
– Zavarovanje za primer smrti (izbirno kritje za otroke v starosti vsaj 14 let),
– Zdravljenje poškodbe: izplačilo takoj in dnevna odškodnina (izbirno kritje),
– Nadomestilo za zlom kosti (izbirno kritje) in
– Asistenca zaupanja: psihološki posvet in informacije o zdravstvenih izvajalcih (izbirno kritje).

gips, nesreča, otrok, poškodba, zavarobanje

Več informacij o zavarovanju najdete na TEJ spletni povezavi, kjer boste med drugim našli tudi na nagradno igro. V njej lahko sodelujete, če boste za katerega izmed Nezgodnih zavarovanj otrok in šolske mladine sklenili do nedelje, 18. 9. 2022.

Zavarovanje je mogoče trajno skleniti, kar pomeni, da se bo vsako leto avtomatsko podaljšalo samodejno, lahko pa ga sklenete za eno leto in ga kasneje znova sklenete sami.