Potem ko je pekarna Ane Roš začasno zaprla svoja vrata, je kuharska mojstrica danes na Instagramu sporočila, da je Pekarna Ana ponovno odprta in “močnejša kot kadarkoli, z daljšim delovnim časom in povečano proizvodnjo”.
Take obiskanosti niso pričakovali
Kljub temu, da so na fotografiji police v pekarni polne svežih pekovskih izdelkov, le-teh skoraj vsaki dan zmanjka. V pogovoru za N1.si je Roš dejala, da takega velikega obiska pekarne ni pričakovala. “Malo se še lovimo. Nismo pričakovali takšnega navala. Še vedno je to butična pekarna. Nikoli ni bilo mišljeno, da bi lahko spekli toliko, da bi lahko zalagali trgovine,” je dejala.
View this post on Instagram
Zaradi velikega povpraševanja so nabavili novo opremo, da pa zaposleni ne bi bili preveč izčrpani, so pripeljali tudi nekaj okrepitve iz Hiše Franko ter objavili zaposlitvene oglase. Kot kaže pa se pekarna kmalu širi tudi na novo lokacijo, saj je trenutna na Slovenski cesti glede na naval premajhna.