Petrolov bencinski servis je dvignil tlak enemu izmed svojih strank, ki je svojo nejevoljo delil s prijatelji in drugimi uporabniki Facebooka. Tako je zapisal, da je v prazni rezervoar svojega avta natankal skoraj 103 litre dizla, le tri tedne pred tem pa je v prazen rezervoar istega avta lahko natankal le 98 litrov.

“Včeraj, sem na Petrolovem bencinskem servisu Vosek, to je kraj med Pesnico in Mariborom v rezervoar Opel Vivaro natočil 103 l dizelskega goriva (kar je razvidno iz računa) in se še pripeljal do tja, torej še je po moje v rezervoarju bilo kake 2 do 3 l goriva. To nebi bilo nič sporno, če ne bi pred 3 tedni imel slično situacijo, ampak takrat sem imel rezervoar prazen do konca, saj smo vozilo dobesedno pritiščali do bencinskega servisa v Gornji Radgoni in takrat sem v popolnoma prazen rezervoar natočil nekaj majn kot 98l dizelskega goriva. A mi lahko kdo pojasni nastalo situacijo, ali pa nas kljub astronomsko visokim cenam pogonskih goriv, še dodatno petregajo pri točeni količini goriva?” je jezno zapisal uporabnik.

Pod objavo se je usulo ogromno komentarjev. Med uporabniki se je našlo kar nekaj takih, ki so doživeli podobno situacijo. “Podobno izkušnjo imam s Petrolovo črpalko na Mostu na Soči…v kanto za 20 l je pokazalo, da sem natankal 25 l goriva,” je zapisal eden izmed uporabnikov. Podobno je zapisala tudi ena izmed uporabnic: “Meni pa je uganka zakaj je vedno, ko točim nafto v 20 l kanto, vedno naročeno 21,5 l. Na Petrolu v Zasavju.”

Na podlagi opisanega smo se z vprašanji obrnili na Petrol in prosili za pojasnilo.