Sanjski moški Gregor Čeglaj bo očitno le dobil nasprotnika v ringu, ki ga išče že kar nekaj časa. Večkrat je k dvoboju pozval svojega naslednika Blaža Kričeja Režka, nazadnje pa je izzval še osebe, ki jih je blatil po Instagramu – Cool Fotra Janija Jugoviča ter partnerja Katarine Benček. Odzvali se niso, namesto tega pa se je oglasil Anže Žerovec iz šova Poroka na prvi pogled.

Je motiv delanje reklame ali dobrodelnost?

Anže Žerovec je Čegljaja javno pozval na dvoboj, ki ga je sanjski moški tudi sprejel. Napovedal je, da bo dogodek konca marca v Hali Tivoli, glavni motiv pa bi naj bila dobrodelnost.

Kot je včeraj s svojimi sledilci delila bivša tekmovalka šova in znana Mariborčanka, Laura Beranič, pa je Anžetova partnerka Hajdi k dvoboju pozvala njo. Znana Mariborčanka in lanski sanjski moški sta se namreč v šovu odlično ujela in ostajata prijatelja. Laura je prav tako ena izmed redkih bivših tekmovalk in na splošno znanih oseb, ki je svojemu sanjskemu moškemu vedno javno stala ob strani, tudi po udarcu, ki ga je prejel po ocenjevanju in komentiranju žensk. To je bila očitno motivacija, da jo je Anžetova partnerka izbrala, da bi se z njo pomerila v ringu.

Vir: Instagram

Kot je povedala znana Mariborčanka, izziv sprejema predvsem zato, ker gre v prvi vrsti za dobrodelnost. Ob tem je komentirala, da šov Anžeta in Hajdi ni bil gledan in želita na njun račun “narediti malo reklame“.

Laura je ob tem Hajdi čestitala za pogum in povedala, da jo čakajo konkretne priprave, saj “bo v ringu šlo zares“. “Te strani mene, ki jo boste videli marca, še niste videli,” je ob tem opozorila. Tudi znana Mariborčanka je potrdila, da bo dogodek verjetno 31.3. v Hali Tivoli.