Ljubezensko življenje Playboyeve zajčice in spletne vplivnice Kaje Vidmar je zadnjih nekaj mesecev polnilo hrvaške in domače medije. Vidmarjeva, ki je pred kratkim rodila prvorojenko Viktorijo, je na svojem Instagram profilu sedaj končno razkrila, v koga je srečno zaljubljena, in s tem potrdila ugibanja številnih.

Izdal ju je hišni ljubljenček

Moje vse,” je na družbeno omrežje zapisala manekenka in s sledilci delila ilustracijo mlade družine ter na objavi označila nogometaša Šimeta Vrsaljka. Kljub temu da je s tem prvič uradno potrdila zvezo z nogometašem, ki trenutno igra za Atletico Madrid, pa ob tem ni neposredno potrdila, ali je športnik oče njene hčerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Spomnimo, ugibanja o zvezi manekenke in nogometaša so sprožili hrvaški mediji, ki so navajali, da se je Šime s 26-letnico zapletel po tem, ko se je ta preselila v špansko prestolnico. To je v intervjuju za portal 24ur kasneje potrdila tudi Vidmarjeva, ki je povedala, da v Madridu živi življenje svojih sanj s svojim vitezom. Hrvaški RTL pa je pri iskanju potrditve o zvezi ugotovil še, da sta tako manekenka kot nogometaš na svojih družbenih omrežjih delila fotografijo istega psa.