Slovenska zvezda resničnostnih šovov Ksenija Kranjec je ta teden vstopila v nov šov, in sicer v hrvaškega Sanjskega moškega. To očitno našim južnim sosedom ne ustreza ravno najbolje, saj je njen vstop v šov dvignil veliko prahu, hrvaški mediji pa so začeli izpostavljati vse njene škandale, da bi pokazali, kako neprimerna je za sanjskega moškega.

Njene tekmovalke menijo, da sanjskemu moškemu ne bo všeč njen karakter

Med tremi novimi puncami, ki so v torek zvečer prispele v vilo Sanjskega moškega, je največ pozornosti pritegnila Slovenka Ksenija Kranjec. Njenemu videzu se ni mogel upreti niti sanjski moški Toni Šćulac, ki jo je poimenoval ‘slovenska Sharon Stone’ in jo povabil na hitri zmenek. “Čeprav Ksenija hrvaški javnosti ni znana, slovenska publika dobro ve, kdo je. Je namreč zvezdnica slovenskih in srbskih resničnostnih šovov, s katerimi jo povezujejo številni škandali,” so zapisali hrvaški mediji.

Ksenija se je sicer komaj pred kratkim vrnila iz srbskega šova Bar, ki ga je morala zapustiti zaradi nasilnega vedenja. Znana je tudi po nastopih v slovenskem Big Brotherju in srbskih Parih. V vseh je povzročila kar nekaj škandalov, ki so dvigali prah.

V hrvaški različici Sanjskega moškega se bo Ksenija z dvajsetimi dekleti potegovala za srce Tonija Šćulaca, ki v Cernu dela kot znanstvenik. Slovenka v šov vstopa kasneje, toda dekleta so se nanjo načeloma dobro odzvale. Večini je bil všeč njen videz, nekatere pa so bile mnenja, da sanjskemu moškemu ne bo všeč njen karakter.

Hrvaški mediji so izpostavili tudi vse njene lepotne posege

Ksenija je za hrvaški RTL povedala, da se ji v zasebnem življenju ni bilo treba nikoli boriti za moško pozornost in da je prišla v šov pogledat, kako je to, ko se moraš za moškega meriti z drugimi dekleti, poročajo Slovenske novice.

Hrvaški mediji so izpostavili tudi vse lepotne posege, ki je imela znana Slovenka. Ob tem so našteli povečanje prsi, popravljanje zob, operacija nosu, popravljanje obrvi, brade, ličnice in vek. Ob tem so poudarili, da je za vse posege odštela 15 tisoč evrov.

V javnost so prišle tudi informacije o višini honorarjev za nastop v hrvaškem šovu. Za en snemalni dan bi naj dobile okoli 66 evrov, poročajo Slovenske novice.