V srbskem resničnostnem šovu Baru je te dni precej pestro. Za napeto vzdušje pa je poskrbela tudi Slovenka Ksenija Kranjec, ki je v preteklih dneh izgubila živce do te mere, da so po zraku frčale stvari. Nič novega, tega smo pri Kseniji vajeni, nazadnje je na tak način obračunala s svojo tekmico Ano Pusovnik pred njenim domom.

Majo že poslali domov

Kaj je Ksenijo tako razhudilo, da so morali posredovati celo varnostniki? Njena sotekmovalka Maja namreč. Ksenija ji ni ostala dolžna in jo je obsula s psovkami, v sotekmovalko je metala stvari in jo zmerjala: “Pi*** ti materina. In tvojega sina, naj se vsi spravijo nanj. Marš, zadrogiranka. Niti mama, sestra in lastni sin te nimajo radi. Frajer te prodaja po jahtah. Ko bo spala, jo bom zadavila. Zadavila te bom.

Majo so sotekmovalci že izločili iz šova, ker je v hišo in na delovno mesto vnašala nemir. Maje, ki sicer rada pogleda pregloboko v kozarec, naj bi se poleg prepirov in napadov na sotekmovalce držal tudi sloves lahkega dekleta. Ne le da se je kar na stranišču predajala strastem z zasedenim sostanovalcem Ivanom Neškovićem, ta ni bil njen edini. V baru so namreč zaokrožile govorice, da je občevala tudi z gostom, ki ga je videla prvič v življenju, sprla pa se je tudi s snemalcem.