Potem ko je po dolgem in počez popljuval slovensko estrado, pardon, pripadnice nežnejšega spola, ni prizanesel niti “sanjskim dekletom”, ki so se v šovu, s katerim je zaslovel, borile za njegovo srce. Za konec jo je pošteno zagodel še POP TV-ju in predčasno razkril, kdo bo njegov naslednik, sicer pa dokazal, da ima njegova nežnejša plat, kot jo je rad pokazal v oddaji, tudi alter ego. Gregor, tako vražjega pa te nismo vajeni. Postal si resna konkurenca vražjim Mariborčankam, ki z obračunavanjem med seboj polnijo rumene strani.

“Nimam kaj za izgubiti, vse te pi*ke influncerske pa imajo”

Ali je bilo krivo vroče vreme ali le nova sezona šova, ki se nezadržno približuje, Gregor se je tokrat spet “vžgal” na družbenih omrežjih. In ja, bilo je bolj vroče kot kadarkoli prej. Na svojem Instagram profilu se je namreč tokrat obregnil ob znane Slovence in Slovenke, predvsem tiste, ki si kruh služijo (no ja, skoraj kot on) nikjer drugje kot prav na Instagramu.

Naredil bom tisto, kar noben v Sloveniji ne upa. Povedal vse, kar je skrito, in bi morali vsi vedeti,” je zapisal v zgodbi na svojem profilu. Napovedal je, da bo razkril resnico o nekaterih znanih Slovencih, ki so se najbolj “palili” nanj, ko se je obregnil ob videz znanih Slovenk, zaradi česar je izgubil sodelovanje s številnimi sponzorji. “Spoznal sem veliko super ljudi, pa tudi veliko ogabnih,” je še dejal. Zamer do nikogar ne kuha, saj še nikoli ni bil tako srečen kot je, a je začutil, da je pravi čas, ko mora razkriti vse, kar je zadrževal zase. Čeglaj pa je sicer že v začetku dejal, da “nima kaj za izgubiti, vse te pi*ke influncerske pa imajo”.

Najprej udaril po nekdanji Diamantki, prizanesel ni niti Insta-paru

Svojim sledilcem je napovedal, da bo razkril, kateri spletni vplivneži so najbolj retardirani in retardirani. Najprej je beseda nanesla na Katarino Benček, za katero je dejal, da je “največje govno”, a ni podal točnega razloga za to. “Šinfarski” pohod je nadaljeval pri znanem “Insta paru”, in sicer Teji in Janiju Jugovic. Teji, ki ima na Instagramu uporabniško ime Coolmamacita, je očital, da kupuje sledilce, saj jih ima že več kot sto tisoč.

Videti v življenju ne morem Janija Jugovica cool fotra. Če sta Jani in, pozabil sem, kako je tej kokoški ime, kako je že mamacita? Aja, Teja … Če sta onadva definicija za besedo ‘cool’ me lahko takoj ustrelite, naredite z mano kar hočete. Če že nista cool, data spredaj vsaj besedo cool, da tako izpadeta, ampak sta taki dve banani,” je dejal Čeglaj.

Za Janija je še dejal, da ga je verjetno želel izkoristiti za druženje, da bi imel zaradi Gregorjeve slave večji doseg na Instagramu.

Sanjskega moškega tako (pričakovano) že čaka prva tožba. Coolmamacita je, kot je dejala sledilcem, že predala zadevo pristojnim organom, a se zaenkrat zavila v molk in Čeglajeve “akcije” ni pokomentirala. Dejal je, da so vsi kot klasične oglasne deske, pokomentiral pa tudi akcije za donacije gasilcem, češ, da bi lahko šli na kraj požara in raje tako pomagali.

Pod objavo so se nemudoma usuli komentarji, da je končno nekdo povedal točno tako, kot pravzaprav je.