Pred nekaj tedni smo lahko gledali, kako jo je pred celo Slovenijo izbral, sedaj naj bi ji grozil.

Lanski sanjski moški Gregor Čeglaj je letošnjega obtožil, da je grozil svoji bivši izbranki in zmagovalki letošnje sezone, Kristini Miler. Blaž Kričej Režek je bil namreč prejšnji teden gost pri znanem slovenskem youtuberju Vauksu, tam pa se ga je lotil Čegljaj.

Kristina je povedala, da ima “zdaj mir”

Pod imenom NismJZ je zapisal komentar, da se je nanj obrnila Kristinina družina in da naj preneha z grožnjami. Kasneje se je ponovno oglasil in v komentar zapisal: “Gregor Čeglaj. Da boš vedel, od koga prihaja. Iskreno ti povem, ne delaj se budale, ker pri Vauksu se delaš pridnega človeka …”

Kot je Čegljaj kasneje pojasnil svojim sledilcem na Instagramu, naj bi Blaž svoji bivši izbranki grozil s tožbo, ker je ta razkrila, da jo je prevaral. Zato se naj bi nanj obrnila njena družina. Kristina tega sicer ni potrdila, ampak je za Metropolitan.si pojasnila: “Zadeva je taka, da zdaj, ko je prišlo vse to na plano, imam mir in si res želim, da tako ostane,” kar nakazuje, da miru prej ni imela.

Blaž je medtem v pogovoru pri Vauksu dejal, da na takšne komentarje ne bo odgovarjal, karkoli imata s Kristino, pa bosta reševala sama.