Začetek koncerta bo ob 20:00 uri, popoldansko dogajanje pa se začne ob 15:00 uri v parku pred občino Ruše.

Kot so sporočili iz Mladinskega društva Ruše v srcu, so se ob ustanovitvi društva odločili organizirati koncert, ki bo 1. 6. 2019 na letnem gledališču v Rušah (Letni oder). Na njihovem prvem dogodku bo nastopila Nina Pušlar s svojo skupino in se bo tako prvič predstavila v Rušah na enem izmed najlepših opan air prizorišč.

Dogajanje že od 15. ure

Začetek koncerta bo ob 20:00 uri, popoldansko dogajanje pa se začne ob 15:00 uri v parku pred občino Ruše, kjer bodo pripravili pestro ponudbo izbranih pijač v sodelovanju s HUTO in kulinarično ponudbo, ki je pa še ne izdamo. Nismo pozabili tudi za najmlajše, ki jim bomo pripravili presenečenje. Vzporedno pa bo na velikem ekranu potekal ogled tekme filnala Lige prvakov, so sporočili organizatorji.

Otvoritveni dogodek

Mladinsko društvo Ruše v srcu je na novo ustanovljeno mladinsko društvo, ki je bil že dolgoletna želja ruške mladine. Kot že ime društva pove pomagajo pri razvoju Ruš na kulturnem, športnem in izobraževalnem področju. So skupina mladih, ki želijo popestriti mladinsko dogajanje v Rušah, zato so se odločili prirejati prireditve, ki bodo popestrile dogajanje v Rušah.

Pestro tudi naslednji teden

Prav tako podpiramo in sodelujemo s Klubom študentov Ruš, Selnice in Lovrenca (KURS), ki bo naslednji teden, 8. 6. 2019 organiziral Mladinski festival Kursfest z glavnim dogodkom, kjer bo nastopila skupina MI2. Dan pred tem pa Večer prvakov, ki se bo letos odvil drugič in je eden od najzanimivejših dogodkov na prizorišču Letnega odra, saj gre za boxarski večer oz. javne sparingre vrhunskih borcev.