Življenja sanjskih deklet lahko najlažje spremljamo preko socialnih omrežij, kjer dnevno delijo prigode, nevšečnosti in novice iz njihovega vsakdana. Ena izmed njih je tudi znana Mariborčanka, Carmen Osovnikar, ki smo jo lahko spremljali v dveh slovenskih šovih, Sanjski moški in Vražje dame. V preteklih dneh pa je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo.

Med karanteno naj bi imela zabavo

Carmen redno obvešča svoje sledilce o njenem vsakdanu in med snemanjem šova Vražje dame je zbolela za covidom. Na Instagramu je takrat povedala, da se dobro počuti, ampak je doma v desetdnevni izolaciji.
Pred nekaj dnevi pa je sledilcem povedala za neprijetno zgodbo, ki se ji je pripetila. Pojasnila je, da se je v času samoizolacije držala vseh navodil in obvestila vse, s katerimi je bila pred potrjeno okužbo v stiku, a očitno so nekateri pokazali dvom. Na domu jo je namreč obiskala policija s prijavo, da ima zabavo. Hm, Carmen, kaj si tokrat ušpičila?

Policiji prijava podana po končani karanteni

Na policijo je bila anonimno podana prijava, da naj bi znana Mariborčanka doma imela zabavo in glasbo zelo na glas. V prijavi je bilo omenjeno tudi, da je na tej zabavi oseba, ki je pozitivna na koronavirus, torej ne upošteva pravil samoizolacije. Na Instagramu je povedala tudi, da je policistom takoj pokazala potrdila, da je karanteno že končala. Kriva, naj bi po njeno bila, nevoščljivost drugih.

Res žalostno, da ljudje nimajo svojega življenja in se morajo ubadati z drugimi. Žalostno, a resnično, je zaključila svojo zgodbo na Instagramu.