Pred dnevi je v javnost prišel posnetek Denise Dame, ki v kopalnici šova Zadruga spolno občuje s Stefanom Mihičem, pišejo Slovenske novice. Med novoletno zabavo sta pobegnila v kopalnico, kjer sta šla do konca. Po tem posnetku se je za srbski portal Informer oglasila mati Denise Anita, ki menda redno spremlja, kaj počne hči v šovu, in se ne sramuje njenega obnašanja

“Ni prvič, da sem jo videla med seksom”

Anita ne razume, zakaj so nekateri ljudje šokirani.

Če so tam dan in noč in jih kamere nenehno snemajo, je normalno da bodo posnele tudi seks. Normalno, da sem ga tudi jaz gledala. Vseskozi spremljam Zadrugo. Žal mi je samo, da so posnetek spustili v javnosti, ampak to je resničnostni šov, kaj naj … Ne morem se zdaj pritoževati. Mlado dekle je, pogreša seks in mora uživati. Kako naj se vzdrži toliko časa?

Dodala je, da jo posnetek ni vznemiril, ker se je hči že v preteklosti snemala med seksom. »Pred časom so Denise ukradli telefon in takrat so objavili nekatere posnetke. Zdaj ni bilo prvič, da sem jo videla med seksom. Meni se to ne zdi nič strašnega. Nobeden od prijateljev ali družine me ni klical,« je še povedala za srbski portal.