52-letna pevka Jennifer Lopez in 49-letni igralec Ben Affleck sta bila par pred natanko 20 leti. Mediji so iz njunih imen skovali poimenovanje Bennifer. Leta 2002 sta se zvezdnika zaročila, a sta dve leti zatem poroko tik pred zdajci odpovedala in se razšla. Oba sta si nato z drugima partnerjema ustvarila družini. Lani je stari ogenj med njima ponovno vzplamtel, zdaj pa je odjeknila novica, da sta se po natanko 20 letih ponovno zaročila. Se bosta tokrat le sprehodila do oltarja?

Da ima za vse oboževalce pomembno novico, je priljubljena pevka namignila tudi v videoposnetku na spletnih družbenih omrežjih.

Ben si je po 20 letih spet nadel uro, ki mu jo je podarila Jennifer

Lani aprila, torej po 19 letih, sta Jennifer in Ben svojo romanco znova obudila. To naj bi se zgodilo le dva tedna po pevkinem razhodu z igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom. Kmalu zatem so svet preplavile njune skupne fotografije, čeprav sta zvezo sprva skrivala. Na eni od teh fotografij je Affleck nosil ročno uro, ki mu jo je Lopezova dala v videospotu za skladbo “Jenny From The Block” iz leta 2002. Junija so  paparaci (ponovna) zaljubljenca končno ujeli objeta.

Septembra lani sta se Lopezova in Affleck prvič (spet) skupaj pokazala na rdeči preprogi.

Rožnato je zamenjala zelena

Affleck je Lopezovo prvič zaročil po le petih mesecih zveze. Oktobra 2002 je v hiši svoje matere pred svojo izbranko pokleknil z 1,2 milijona ameriških dolarjev vrednim zaročnim prstanom. Nakit je krasil rožnat diamant. Lydia Lopez, Jenniferina sestra, je zdaj delila fotografijo novega zaročnega prstana. Vse kaže, da je dizajn približno enak, le rožnat kamen je zamenjan z zelenim.