Ikonična igralka Megan Fox se je januarja zaročila s popzvezdnikom Machine Gun Kellyjem. Kot je povedala, z izbrancem drug drugemu pijeta kri, kar bi naj počela v obredne namene. Filmska zvezdnica je prav tako prepričana, da si je zaročenca ustvarila z mislimi, ker je točno tak, kot si je svojega izbranca vedno predstavljala.

Zvezdnica je pojasnila, da gre “zgolj za nekaj kapljic”

Igralka in popzvezdnik sta se zaročila januarja. Takrat je na Instagramu zapisala, da sta ob tej priložnosti “spila kri drug drugega“. Sedaj je v intervjuju za revijo Glamour potrdila, da si res pijeta kri. Pojasnila je, da to počneta v manjših količinah, in sicer v obredne namene. “Verjetno, ko rečeva, da pijeva kri drug drugega, si naju ljudje predstavljajo s kelihi krvi, kot da bi bila v Igri prestolov ali kaj takega,” je dejala 35-letnica in dodala, da gre “zgolj za nekaj kapljic,” ter da to počneta samo občasno, “zgolj v obredne namene“.

Par je znan še po tem, da okoli vratu nosita epruvete s krvjo drug drugega. To nenavadno navado je sicer imela tudi Angelina Jolie z bivšim možem Billyjem Bobom Thorntonom. Megan Fox in njen 4 leta mlajši izbranec sta bila zato že velikokrat označena kot njuna posnemovalca.

Ikonična igralka je ob tem zatrdila, da je njuno pitje krvi “pod nadzorom“, saj se odločita, da “prelijeva malce krvi in jo spijeva. On je precej bolj spontan, buren in kaotičen in bi si bil pripravljen tudi razrezati prsni koš z razbitim steklom in mi ponuditi, naj mu vzamem dušo,” je še povedala 35- letnica. Ob vprašanju, če si popzvezdnik dejansko reže prsni koš, da bi mu pila kri, je odgovorila, da se tudi to zna zgoditi. “Morda ne ravno na tak način, ampak neka različica tega se je že večkrat zgodila,” je pojasnila.

Prepričana je, da ga je ustvarila z mislimi

Zvezdnica je presenetila še z eno izjavo, in sicer, da je prepričana, da je svojega zaročenca ustvarila z mislimi. Machine Gun Kelly je namreč štiri leta mlajši od nje, Foxova pa bi si ga naj pri štirih letih začela “manifestirati“. Bil bi naj namreč točno to, kar si je vedno predstavljala, že od malega in ker je starejša od njega, se ji zdi to smiselno. “Jaz mislim, da sem ga ustvarila. Moje misli so ga naredile v človeka, kakršen je. Kdo ve, kako bi izgledal in kakšen bi bil, če ne bi bilo mene,” je razložila.