V občutno hladnejše sredino jutro so se prebivalci večjih mest po Sloveniji prebudili v družbi skrivnostnih rdečih balonov.

Rdeči baloni, ki so postali simbol smrtonosnega klovna Pennywisa, so se danes zjutraj pojavili tudi v Mariboru in drugih Slovenskih mestih. Le ti so se pojavili kot oznanitev prihoda klovna Pennywisa ter najbolj pričakovane grozljivke leta 2019 – TISTO: DRUGO POGLAVJE. Film, posnet po romanu Stephena Kinga, je nadaljevanje uspešnice Tisto iz leta 2017, ki je postala najbolj dobičkonosna grozljivka vseh časov.

Prav na današnji dan bodo film Tisto: Drugo poglavje predpremierno prevajali tudi v Mariboxu.

O filmu:

27 let po tem, ko so Zgube premagale klovna Pennywisa, se le ta ponovno vrne in terorizira mesto Derry. Pripadniki kluba Zgub so zdaj odrasli in so že davno odšli vsak svojo pot. V Derryju je ostal samo Mike in ko začno otroci ponovno izginjati se odloči, da mora domov priklicati tudi ostale Zgube. Zaznamovani s travmami iz preteklosti se mora vsak od njih soočiti s svojimi najglobljimi strahovi, da bi jim skupaj uspelo uničiti Pennywisa za vedno, kar jih pripelje neposredno pred zlobnega klovna, ki je postal še bolj smrtonosen kot kadarkoli prej.

Najbolj dobičkonosen film med grozljivkami

Film je nadaljevanje Mischiettijeve uspešnice iz leta 2017 – TISTO, ki je presegla več kot 700 milijonov dolarjev zaslužka po celem svetu in s tem presegla uspeh svojega žanra ter postala najbolj dobičkonosna grozljivka vseh časov. V filmu TISTO: DRUGO POGLAVJE igrajo James McAvoy (Možje X, Razcepljen) kot Bill, z oskarjem nominirana Jessica Chastain (Molly’s Game, Mama) kot Beverly, Bill Hader kot Richie, Isaiah Mustafa kot Mike, Jay Ryan kot Ben, James Ransone kot Eddie in Andy Bean kot Stanley. Bill Skarsgård pa se seveda vrne v glavno vlogo kot klovn Pennywise.