Fotografi so zaljubljen par ulovili med sprehodom po raperjevem domačem Harlemu, kjer je 33-letna Rihanna vidno srečna in zaljubljena svojega A$AP Rockyja držala za roko in ponosno razkazovala svoj nosečniški trebušček, piše portal Bibaleze. Da je pevka noseča, se je govorilo že lani novembra, ko se je v oprijeti rumeni obleki pojavila na rdeči preprogi ceremonije v rodnem Barbadosu, kjer so ji domačini želeli podeliti nagrado za njen velik doprinos državi in so jo hkrati razglasili za narodno herojko, ceremonije pa se je udeležil tudi britanski princ Charles. Po poročanju tujih medijev je v restavracijah zadnje čase naročala zgolj mineralno vodo in se le redko objemala z oboževalci.

Govorice o nosečnosti večkrat zanikala

Oba s partnerjem sta uspešna in slavna glasbenika. Spoznala pa sta se že nekaj let nazaj, medtem ko sta svojo zvezo pričela šele leta 2020. Sprva sta zanikala romantično naklonjenost, nedolgo zatem je umetnik A$AP Rocky v enem izmed intervjujev razkril, da je življenje, odkar je v zvezi s pevko postalo “tako zelo boljše. Tako boljše je, ko spoznaš ’tisto’ pravo osebo. Ona je najbrž ena izmed milijon drugih. Mislim, da ko veš, enostavno veš. Ona je prava.”

V času, odkar sta glasbena umetnika skupaj, so se govorice o nosečnosti sicer pojavile že večkrat, a jih je pevka vse do tega trenutka vedno odločno zanikala. Tokrat pa se zdi, da si je tudi sama želela deliti novico z drugimi, saj se je ponosno sprehodila po Harlemu in z razgaljenim trebuščkom pozirala fotografom.