Sanjski moški – Gregor Čeglaj je v sredinem večeru na svojem Instagram profilu objavil videoposnetek, v katerem je svojega naslednika, Blaža Kričeja Režeka, izzval na boksarski dvoboj. “Moj naslednik, drugi Sanjski moški, je prišel iz šova in mislim, da je skrajni čas, da izvemo ali je ali ni za boksarski dvoboj. 24 ur ima časa, da mi odgovori,” v videu pove Čeglaj.

Za odgovor ima novi sanjski moški čas 24 ur

Gregor v videu dodaja še izraža svoje nezadovoljstvo s stanjem v Sloveniji in pove: “V Sloveniji se trenutno ne dogaja čisto nič posebnega, razen to, da gredo cene naftnih derivatov strmo gor in to ni razlog, da bi jaz prišel nazaj, na kakšen krajši oddih, zato rabim boljši razlog. In mislim, da je tale dvoboj z novim sanjskim moškim pravi razlog, zakaj bi jaz prišel nazaj v Slovenijo prišel pogledat na kakšen krajši odmor.”

Precej direktno in ostro je Čeglaj še poudaril, da bo šlo za resen boksarski dvoboj: “To ne bo samo en fight, ampak veliko več. Blaž, še enkrat te javno izzivam na boksarski dvoboj. Imaš 24 ur časa, da odgovoriš s storyjem. Sporoči, si za ali nisi za.”

V dvoboju bi naj prednjačil novi sanjski moški

“Jaz mislim, da je to več kot fer, si višje od mene, imaš več misične mase, imaš izkušnje z boksom. Če ima kdo prednost, jo imaš ti, mislim, da je to več kot fer. Nisem te izbral zato, ker imam jaz prednost,” pove Čeglaj.

“Da boš imel vsaj kakšno temo za ta tvoj Instagram, ker zdaj boš seveda postal influencer in boš rabo kakšno temo več kot samo te tvoje čolnčke in morje, da boš zanimiv za folk. Tako da jaz ti bom s tem pomagal, da boš lahko še kaj drugega pokazal, mogoče kakšen fitnes ali kako se prehranjuješ, vse te stvari, ki jih počnejo influencerji. Tako da mislim, da je tukaj samo plus, ni nobenega minusa za tebe. Verjamem, da boš to sprejel,” še doda bivši sanjski moški. Gregor Čeglaj, ki se sicer trenutno zaradi dela nahaja v ZDA, bi želel, da z boksom pokažeta več kot le to, da se znata udariti, temveč tudi da se preko tega lahko tudi marsikaj naučita. Novi sanjski moški zaenkrat še ni odgovoril na Čeglajev poziv.