Nekdanja zakonca Johnny Depp in Amber Heard na sodišču v Virginiji intenzivno pereta umazano perilo. Filmskega zvezdnika nekdanja soproga obtožuje grozljivih dejanj zlorabe, med drugim trdi, da jo je posilil s steklenico.

Obtožbe se z leti stopnjujejo

Ko sta se nekdanja zakonca na sodišču srečevala leta 2016 je kazalo, da obtožbe o Johnnyjevem nasilju, pijančevanju ter zlorabi drog ne morejo biti hujše. Heardtova pa v trenutnem procesu, ko Depp bivšo soprogo toži zaradi laži, svoje obtožbe še stopnjuje.

Kljub temu, da sta oba nosila elegantno obleko, je bila energija na sodišču vse prej kot uglajena,” pišejo tuji mediji, ki spremljajo posnetke procesa, ki je zdaj že medijski spektakel.

Odvetniki igralke Amber Heard trdijo, da jo je Johnny Depp v Avstraliji leta 2015 zlorabil s steklenico. Njena odvetnica Elaine Bredehoft je poroti povedala: “Naslonil jo je na šank. Vanjo je metal steklenice. Vlekel jo je po tleh do razbitega stekla. Udaril jo je in brcal. Grozil je, da jo bo ubil, ker jo sovraži. Tepel jo je, potem pa je vanjo na silo prodrl s steklenico.”

Depp je ob povedanem le zmajeval z glavo. Kot priča je tokrat nastopila tudi Deppova starejša sestra Christi Dembrowski, ki trdi, da sta bila z bratom v otroštvu žrtvi psihične in fizične zlorabe s strani neuravnovešene matere, ki ju je pogosto pretepala. Takrat sta si prisegla, da svoji družini česa takega ne bi nikoli prizadejala. Tudi sicer je nekdanja soproga in mati njunih otrok Vanessa Paradis v prejšnjih procesih dejala, da je Depp zgleden oče in ni bil v odnosu z njo ali otroci nikoli agresiven.

Agresivna je Heardova

Deppovi zagovorniki medtem tudi trdijo, da je v bila Heardova tista, ki se je pogosto fizično znašala na Deppom,  ob tem pa ga zmerjala, da ni noben dedec, saj se ne brani. V enem izmed napadov naj bi ga celo poškodovala, tako da je igralec pomoč iskal v bolnišnici, kjer so mu prišili blazinico prsta.

Depp je ne glede na izid grde bitke med njim in nekdanjo soprogo že utrpel hudo poslovno škodo, Hollywood je namreč neizprosen do igralcev, ki se jih prime slab sloves ne glede na to, ali gre zgolj za podle klevete, ali pa je nemara v zgodbah tudi kaj resnice.