Ne le da je pestro v srbskem resničnostnem šovu Bar, po vroči akciji med slovensko starleto Denise Dame in njenim sotekmovalcem v Zadrugi, ki so jo v celoti ujele kamere, pa se Denise očitno še ni umirila. S sotekmovalko se je namreč zapletla v dva huda pretepa.

Posredovali sotekmovalci in varnostniki

Prvi prepir, do katerega je prišlo včeraj se je začel z glasnim vzklikom Denisine sotekmovalke Irme Sejranić, ki ji je zavpila: “Od**bi od mene!”

Denise pa ji ni ostala dolžna. Z glave ji je agresivno snela kapo in jo vrgla na tla. Takrat je med dekletoma počilo, padali so udarci in klofute, veliko je bilo tudi lasanja. Strasti so pomirili sotekmovalci, posredovati so morali celo varnostniki in tekmovalki spravili narazen. Sledilo je še nekaj sočnih žaljivk s strani sotekmovalke, nato pa je v Denise znova zavrelo. Čeprav sta jo dva moška skušala zadržati, je sotekmovalko brcnila. Denise je staknila nekaj poškodb, a je to nikakor ni ustavilo.

Ponoči je s sotekmovalko spet obračunala. Sprva je skakala po Irmini postelji, zato jo je ta nekajkrat opozorila, nato pa jo brcnila z nje. Denise je nadaljevala s skakanjem po postelji in prepevanjem, zato jo je Irma opozorila, a ponovno je prišlo do pretepa. Tokrat sta se tekmovalki pošteno zbrcali, po posredovanju drugih sotekmovalk in varnostnikov pa so razgreti dekleti le spravili narazen. Obkladali sta se le še z žaljivkami.