Zaradi spremenjenih razmer se veliko podjetij odloča, da svoje poslovanje spremenijo in razširijo dejavnost s pomočjo dostave, kar posledično pomeni tudi povečanje njihovega voznega parka. Ste morda med njimi tudi vi?

Pomembno je, da imate v teh časih zanesljive avtomobile na katere se lahko zanesete, zato smo v Štajerskem avto domu pripravili posebno ponudbo lahkih gospodarskih vozil, ki bodo v teh časih za vas nepogrešljiva.

Gospodarska vozila blagovne znamke Renault so s prilagoditvami na voljo v preko sto različicah, kar pomeni, da ponujajo ogromno možnosti za prilagoditev vsaki dejavnosti. Samo vaše želje nam morate zaupati in pomagali vam bomo izbrati točno tisto vozilo, ki bo ustrezalo vašim potrebam. Vsa vozila so namreč zasnovana tako, da se lahko prilagajajo in predelajo po meri za skoraj vsako potrebo.

Izbirate lahko med večjima dostavnikoma Renault Master Furgon in Renault Trafic, ter med verzijami manjšega dostavnika KANGOO Express, ki velja za enega najbolj priljubljenih manjših dostavnih vozil, ki so trenutno na trgu.

Da bi vam v teh trenutkih poleg izbire olajšali še finančni vidik, vam uredimo še dodaten popust preko RCI financiranja, financiranje z le 5,5% obrestno mero in vam podarimo zimske pnevmatike.

Posebna akcija tudi za podjetja

Posebno akcijo pa smo pripravili tudi za podjetja, katerih dostave bodo manjši paketi ali hrana. Kot pravna oseba lahko pri nas kupite osebni avtomobil z le 5,5% obrestno mero pri nakupu preko Renault Financiranja, tudi tukaj pa vam podarimo še zimske pnevmatike.

Za več informacij o zgoraj navedenih vozilih smo vam v času spremenjenih razmer v Štajerskem avto domu na voljo med 9.00 in 17.00 uro. Saloni so sicer zaradi uredbe vlade zaprti, ampak na voljo smo vam preko maila info@stajerski-avtodom.si in preko telefonskih številk 02 33 00 510, 02 33 00 526 in 02 33 00 554.

Za vse ostale storitve – tehnični pregled, registracija vozila, servis, premontaža pnevmatik pa poslujemo po normalnem delovnem času, prosimo vas le, da se, v izogib čakanju za servis vozila in premontažo pnevmatik, naročite na telefonskih številkah 02 33 00 521 in 02 33 00 535.

Vabljeni, da nas pokličete in obiščete!

Se boste pripeljali s Tržaške ali Jadranske?