Na 3. Veveričkinem otroškem festivalu, ki bo 18. in 19. junija potekal na Športno rekreacijskem centru Polena v Lenartu, ne bodo na svoj račun prišli le najmlajši, temveč tudi njihovi starši in vsi ostali ljubitelji veselic. V soboto ob 18.00 uri se bo namreč na lenarški Poleni začela veselica s skupno Gadi. Najprej bodo na oder kot predskupina stopili Srčni muzikanti, velika veselica s skupino Gadi pa se bo začela ob 20.00 uri in bo trajala do 2.00 ure zjutraj.

Veselica bo brez vstopnine

Obeta se nepozabna zabava s priljubljeno tričlansko moško zasedbo (Anže, David in Primož), ki je poznana predvsem po skladbah Malo malo še, Poslovni oglas, Draga povej, Ona, Bejbi, Pojdi z njim, Ne grem domov, Ko mislim nate,… Začetki skupine segajo v leto 2005, bolj resno pa so začeli delati od leta 2008 naprej, ko so začeli snemati prve avtorske skladbe. Takrat so se začeli udeleževati raznih TV oddaj in festivalov, kjer so dobili več nagrad.

Sobotna veselica, ki bo brez vstopnine, bo odlična priložnost za vse generacije, da se po dolgem obdobju brez tovrstnih dogodkov, poveselijo, zapojejo in zaplešejo. “Na Poleno lahko pridite le zaradi veselice, še bolje pa bo, da s seboj vzamete svoje najmlajše, ki bodo uživali na napihljivih igralih, sami pa ob dobri glasbi ter gostinski ponudbi,” sporočajo organizatorji.