Načrtovali so, da se bo s koncem meseca marca končala smučarska sezona na Pohorju. A ta je podaljšana.

V Marpromu so načrtovali, da se bo s koncem meseca marca končala smučarska sezona na Pohorju, a ker so snežne razmere ugodne bodo sezono podaljšali. Še več – 1. aprila bo smučanje brezplačno.

“Ker se 31. marca izteče veljavnost letošnjih sezonskih vozovnic, bomo 1. aprila na Pohorju vsem smučarjem omogočili brezplačno dnevno smuko, obenem pa bomo že začeli s predprodajo sezonskih vozovnic za prihodnjo zimo po ugodnejših cenah. Prva predprodaja novih sezonskih vozovnic bo na blagajni pri spodnji postaji Pohorske vzpenjače potekala od 1. aprila do konca letošnje zimske sezone. Nov cenik bo objavljen na spletni strani. Vsi, ki bodo kupili sezonske vozovnice 2018/2019, bodo z njimi lahko smučali tudi vse do konca letošnje zimske sezone na Pohorju,” nam je pojasnil Miha Rubin iz Marproma.

Čas za nočno smuko in spuste s pležuhi

Na Mariborskem Pohorju bodo lahko ta teden v četrtek, petek in soboto po dnevni smuki ponovno smučali še na nočni, in sicer do Trikotne jase. V času nočne smuke med 18. in 21. uro bodo tako poleg gondole v pogonu trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnici Sleme in Poštela. Ob tem bodo v petek in soboto po koncu nočne smuke možni še spusti s pležuhi do doline med 21. in 22. uro, ko bo obratovala samo gondola.