Gre za odlično in frekventno lokacijo v Bistrici ob Dravi, ob glavni cesti Maribor – Ruše.

Pred dvema letoma je družinsko trgovsko podjetje Jagros d.o.o. iz Rogaške Slatine kupilo objekt propadlega Marketa Klasek v Bistrici ob Dravi v občini Ruše, ga uredilo in v njem uredilo sodoben in dobro založen supermarket, v katerem krajanom ponujajo živila in izdelke za dom ter okolico. V prenovljenem objektu je še do nedavnega deloval gostinski lokal, ki pa je v času epidemije prenehal z delovanjem, zato zdaj v podjetju Jagros iščejo novega najemnika. »Gre za gostinski lokal s površino 90 kvadratnih metrov. Ima pokrito teraso v izmeri 25 kvadratnih metrov. Lokal ima svoj vhod, svoje merilnike za porabo električne energije in je popolnoma opremljen ter vseljiv takoj, » nam je povedal direktor podjetja Boštjan Jager.

Trgovino ob lokalu dnevno obišče do 800 ljudi

Boštjan Jager še posebej izpostavlja odlično in frekventno lokacijo lokala: »Nahaja se na odlični frekventni točki ob glavni cesti Ruše – Maribor, ki jo zdaj, v času zapore ruškega mostu, uporabljajo tudi Selničani in okoliški prebivalci. Našo trgovino dnevno obišče od 500 do 800 obiskovalcev, veliko od njih se jih je ustavilo tudi v lokalu, v katerem obstaja tudi možnost, da bi novi ponudnik ob strežbi pijač ponujal še hrano v manjšem obsegu.«

Iščejo zanesljivega najemnika, ki se po možnosti že ukvarja z gostinsko dejavnostjo

»Za najemnika iščemo nekoga, ki morda prihaja iz tistega okolja, ki se že ukvarja z gostinsko dejavnostjo, saj lahko le na ta način lokal znova zelo hitro in kvalitetno zaživi. Naj povem, da znaša izhodiščna mesečna najemnina za lokal 800 evrov, k temu pa je potrebno dodati še tekoče stroške,« še pojasnjuje naš sogovornik.

Naj povem, da znaša izhodiščna mesečna najemnina za lokal 800 evrov, k temu pa je potrebno dodati še tekoče stroške.

Ponudbe vseh zainteresiranih sprejemajo preko elektronskega naslova tajnistvo@trgovinejager.com, za dodatne informacije in najave ogleda lokala pa lahko pokličete na telefonsko številko 051 370 280.