Po lanskem več kot uspešnem največjem mariborskem pustovanju, ki se je v našem mestu ob Dravi zgodil po več kot 10 letni suši pustnih dogodkov, se bo tudi na letošnjo pustno soboto v našem mestu odvil velik pustni dogodek s kar 4 nastopajočimi.

Na veliki karnevalski oder letos prihajajo kar 4 nastopajoči, katerih zagotovo ni potrebno posebej predstavljati, saj bodo prav gotovo poskrbeli za nepozabno pustno doživetje. Na letošnjo pustno soboto nas bodo tako zabavali – legendarni hrvaški zasedbi COLONIA in E.T. – Electro Team ter dve popularni slovenski zasedbi, ansambel MODRIJANI in skupina SKATER.

Vstopnice za največje pustovanje v Mariboru si lahko zagotovite  TUKAJ.

Spomnimo: na lanskem pustovanju v Mariboru se je zabavala 2500 glava množica                       

Kot navaja organizator, so se po več kot 10 letni ''suši'' večjih pustnih dogodkov in koncertov v našem mestu, v pričetku leta 2023 odločili, da v Maribor vrnejo legendarna in nepozabna pustovanja in tako se je na lansko pustno soboto zgodilo največje pustovanje v Mariboru. Po več kot 10-ih letih, ko so na velikem karnevalskem odru nastopili Luka Basi z bendom, ansambel Modrijani, Domen Kumer z bendom, skupina Skater in kot presenečenje večera Damjan Murko. Ker smo mariborčani dokazali in pokazali, da si takšnih pustovanj želimo še, so se organizatorji odločili, da bo tovrstno pustovanje v mestu ob Dravi postalo tradicija in prav zato se bo največje pustovanje v Mariboru odvilo tudi februarja 2024, točneje 10.februarja na pustno soboto na mariborskem UŠC-ju Leona Štuklja.

[[image_1_article_62680]]

Ne čakajte z nakupom vstopnic

Vstopnice za največje pustovanje v Mariboru so že na voljo na spletnem portalu ENTRIO.SI, bencinskih servisih OMV, MOL, MOL & INA, trafikah 3DVA in na spletni strani https://www.pustovanje.si/vstopnice/                        

Število vstopnic je omejeno, zato se priporoča čim prejšnji nakup.

Ekskluzivno VIP doživetje                                                                                                                                          

V kolikor pa bi si zaželeli bolj posebne, privatne ali ekskluzivne izkušnje ogleda dogodka, pa so na voljo tudi VIP mize, kjer boste ob nakupu le-te, imeli možnost vstopa na prireditveni prostor skozi VIP vhod, mimo glavne vrste, kjer vas bodo pričakale prijazne hostese in vas pospremile do izbrane mize. V času obiska boste uživali ob najboljšem pogledu na prizorišče in oder ter se tako nemoteno zabavali v družbi svojih prijateljev ter se prepustili glasbi, plesu in nepozabni karnevalski izkušnji.

VIP mize lahko rezervirate na e-mail: [email protected] ali preko spletne strani https://www.pustovanje.si/vip/.