Tudi letos se lahko kot prostovoljci prijavite in pridružite ZPM Maribor ter njihovim številnim programom za otroke, mladostnike in družine ter tudi vi dodate svoj košček v mozaik več kot 70-letnega ustvarjanja doživetij.

V ZPM Maribor tako vabijo, da se prostovoljke in prostovoljci že sedaj prijavite k sodelovanju v programih za leto 2024, saj lahko na tak način pridobite neprecenljive izkušnje in znanja, delujete v prijetnem in spodbudnem okolju, nudite pomoč otrokom in mladostnikom, postanete del aktivne skupnosti ...

Programi, v katere se lahko v 2024:

1. Letovanja

Preživite del poletnih počitnic z otroki in mladostniki na letovanju na morju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju. Prijave zbirajo do 15. aprila preko spletnega obrazca.

2. Dom ustvarjalnosti mladih (DUM)

Pridružite se ekipi DUM-a in soustvarjajte programe v ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, rojstnodnevnih zabavah in programih varstva okolja. Prijave zbirajo do 15. aprila preko spletnega obrazca.

3. TOM – Telefon za otroke in mladostnike

Usposobite se za svetovalca/-ko na TOM-u in nudite podporo mladim klicalcem, ki so v stiski. Prijave zbirajo do 25. marca preko spletnega obrazca.

Kontaktne osebe:

  • Marina Škrubej - prostovoljstvo na letovanjih, tel.: 02 229-69-14,
  • e-pošta: [email protected],
  • Kornelija Kaurin - prostovoljstvo v DUM-u in na TOM-u, tel: 02 229-69-13, 041 532-119,
  • e-pošta: [email protected]