Lokalno

Potovalni kovček vam letos napolni Jagrova kartica ugodnosti

Oglasno Sporočilo, 15.06.23 ob 03:00

Prav res – zbrane točke kartice ugodnosti Trgovine Jager si ne zagotovite le ugodnih potovalnih kovčkov, ampak tudi njihovo vsebino! Plažne torbe, plažne brisače, sončna očala …

Potovalni kovček vam letos napolni Jagrova kartica ugodnosti

Imetniki kartice ugodnosti Jager Kluba Trgovine Jager vsak teden obiskujejo z nasmehom, saj jih vsak teden čakajo izdelki po 50 % ali celo več odstotkov nižje ceni. Tokrat članstvo v Jager klubu prinaša še nekaj – poln potovalni kovček!


Pustite, da vam letos potovalni kovček napolnijo Trgovine Jager! Preverite aktualno ponudbo tukaj!


Z zbranimi točkami lahko namreč občutno ugodneje nabavite različne potovalne kovčke, sončna očala, pohodne palice, plažne torbe z različnimi potiski, Svilanitove plažne brisače z različnimi modernimi vzorci in različnih velikosti, v tokratni ponudbi Jager kluba pa se znajdejo tudi Vitapurjevi vzglavniki Aloevera, celoletna odeja Aloevera, brisače in še veliko več!


Kot imetnike kartice ugodnosti Trgovin Jager vas v tem tednu čakajo izdelki po 50 % ali celo več odstotkov nižji ceni ter številne druge prednosti!


Kaj morate storiti? Razen tedenskih nakupov v Trgovinah Jager skoraj nič! Vsak nakup vam namreč na Jagrovo kartico ugodnosti prinese določeno število točk po pravilu 1 evro = 1 točka. Zbrane točke lahko nato unovčite in si z njimi pridobite visoke popuste na izbrane artikle!

Kaj vse še prinaša klub ugodnosti Trgovine Jager?

S članstvom v Jager klubu si lahko obetamo kar 50- ali 60-odstotne popuste na številne izdelke, zbiranje točk ugodnosti, s katerimi lahko izdelke dobimo po občutno nižji ceni, vračilo denarja na kartico ugodnosti … Vse to in še več prinaša tudi klub ugodnosti Trgovin Jager, ki v tokratnem tedenskem katalogu znova dokazuje, zakaj se splača v denarnici imeti tudi Jagrovo kartico ugodnosti.

Ste pobrskali po denarnici in ugotovili, da še niste člani kluba ugodnosti Trgovin Jager? Gre za posebno storitev za zveste kupce Trgovin Jager, ki si želijo dodatnih ugodnosti in popustov pri nakupih.

Če se pridružite klubu, boste prejeli kartico ugodnosti, ki vam bo omogočila dostop do številnih popustov in ugodnosti pri nakupih v Trgovinah Jager, stanje vseh bonitet pa boste lahko spremljati tudi preko posebnega portala Jager klub.

Kartica ugodnosti, ki odklepa spektakularne ponudbe

Ko postanete član Jager kluba, se za vas odpre čisto nov svet Jagrovih ugodnosti, ki se v tedenskih letakih in v trgovinah skrivajo pod štirimi ključnimi oznakami.

Najboljša destinacija za nakup koles, skirojev in skuterjev, kjer dobite del nakupa celo povrnjen!

TAKOJ CENEJE!

Kot imetnik kartice ugodnosti Jager, kupujete posebej označene izdelke tudi do 50 % ceneje. Vse kar morate storiti je, da pred nakupom na blagajni, predložite svojo kartico ugodnosti.

VRNEMO NA KARTICO!

Ta oznaka vključuje širok asortiman izdelkov, pri nakupu katerih boste del vrednosti nakupa prejeli vrnjen na kartico ugodnosti. Odločitev kdaj in koliko zbranih ugodnosti izkoristite, je povsem vaša. O stanju vrnjene vrednosti nakupa boste obveščeni na vsakem računu. Svoje stanje vrnjenih nakupov boste lahko preverjali tudi na spletni strani Jager kluba.

Kartica ugodnosti kluba ugodnosti vam lahko še kako prav pride že ta teden. Katere izdelke lahko nabavite po občutno nižji ceni, za nakup katerih izdelkov lahko izkoristite zbrane točke in katere ostale bonitete vas še čakajo, lahko izveste v svežem katalogu Trgovin Jager tukaj.

S TOČKAMI DO 50 % CENEJE!

Članstvo v klubu prinaša bonitete pri čisto vsakem nakupu. Za vsak porabljen evro namreč na kartico pridobite 1 zbrano točko. Kako jih koristite? Na tedenskih letakih so izpostavljeni izdelki, ki jih bo mogoče z določenim številom točk kupiti po nižji ceni od redne, včasih tudi do 50 % ceneje!

OB NAKUPU TEKSTILA NAD 20 € VAM 10 % VRNEMO NA KARTICO

Na tekstilnih oddelkih trgovin Jager kot imetnik kartice ugodnosti ob nakupu nad 20 € kar 10 % vrednosti nakupa prejmete povrnjenega na kartico. Zbrano vrednost lahko koristite ob naslednjem nakupu v vseh trgovinah Jager na oddelkih živil, tehnike in tekstila.

Pripravite nakupovalni seznam in maksimalno izkoristite številne ugodnosti Jager kluba. Kaj vse vas čaka v tem tednu, razkrivajo sveži katalogi, ki jih lahko prelistate tukaj.