Lokalno

Odzivi na naš prispevek o neurejenosti mesta

Uredništvo , 24.08.23 ob 11:43

Včeraj smo poročali o neurejenosti mesta, hkrati smo pozvali vas, naše bralce, da izpostavite dele mesta, ki bi potrebovali ureditev. To so vaši odzivi.

Odzivi na naš prispevek o neurejenosti mesta

Včeraj smo poročali o neurejenosti mesta in kako to pojasnjuje Mestna občina Maribor. Hkrati smo pozvali tudi vas, naše bralce, da nam posredujete svoje pritožbe in izpostavite dele mesta, ki bi potrebovali ureditev. Odziv je bil precejšnji, vsem odgovorom pa je bilo skupno to, da se enega dela mesta ne da izpostaviti, saj je stanje katastrofalno povsod. ”Lahko samo rečem, da to, kar so vam že sporočili ljudje, so samo nekateri deli Maribora, beda se širi po celem območju. Vsepovsod, kjer so ceste. Vsepovsod, kjer so pločniki. Prav vidi se, da cestišča propadajo pa se pusti, kot še nikdar doslej,” je ostra naša bralka.

V Mestni četrti Magdalena so po besedah bralke zanemarjeni pločniki, zadelani kanali in cvetlična korita, pri šoli Franceta Prešerna je prava katastrofa. Nič drugače ni na Pobrežju, kjer je plevel povsod, pravi druga bralka.

Foto: Bralka

Foto: Bralka

Foto: Bralka

Foto: Bralka

Prejeli smo še fotografije neobrezanega grmičevja, smeti na Pohorju in še ene neurejene ceste. Bralka pa nas je opozorila tudi na drevesa in vejevje, ki ponekod še vedno ležijo na zelenicah.

Foto: Smeti na Pohorju. Vir: Bralec

Foto: Tomšičeva ulica. Vir: Bralka

Foto: Bralka

Foto: Padlo drevov ob Gosposvetski cesti. Vir: Bralka

Svoja opozorila in pritožbe lahko tudi v prihodnje naslovite na naš e-poštni naslov: [email protected]. Z izpostavitvijo težav in nepravilnosti upamo, da bodo vsebine padle na plodna tla in da bodo odgovorni uredili zadeve, ki so v interesu vseh občanov mesta Maribor.