Ste že preizkusili Les Mills vadbe, ene najpopularnejših in najbolj priljubljenih skupinskih vadb? Če prikimavate, so vadbe najbrž že sestavni del vašega tedna, če pa še ne, pa je brezplačni maraton na Trening placu več kot odlična priložnost, da na lastnih mišicah občutite njihovo zasvojljiost.

Vabljeni na brezplačen vadbeni maraton v Trening Plac!

V četrtek, 28. marca, ste namreč vabljeni v mariborski fitnes center, drugi največji Les Mills center v Sloveniji – Trening plac v Melju, kjer se obeta brezplačen maraton vadb.

Zagotovite si svoje mesto na brezplačnem maratonu tukaj.

Treningov poln dan predstavlja edinstveno priložnost, da preizkusite skoraj vse vadbe, ki jih ponuja center, vključno z dvema novima Les Mills programoma, energično vadbo RPM na spinning kolesih, ki združuje motivacijsko glasbo in visoko porabo kalorij ter plesno vadbo Dance, vadbo srednje intenzivnosti, ki je z enostavnimi koreografijami primerna za vse, ki radi plešejo.

Kaj se obeta?

Maraton vadb 28. marca na Trening plac prinaša:

  • 17:00 RPM
  • 18:00 MIX trening za moč #1 (Core, BodyPump, Grit Strength)
  • 18:45 MIX trening za kondicijo (BodyAttack, Dance, BodyCombat)
  • 19:45 MIX trening za moč #2 (pilates, Core, BodyPump)
  • 20:30 RPM

[[image_1_article_64352]]

Poleg vadbe se vam na brezplačnem maratonu obeta tudi posebna ugodnost ... Vsi, ki boste na dogodku kupili 3-mesečno karto, boste prejeli dodaten trening gratis in kar 3 gratis maderoterapije.

Trening Plac je drugi največji Les Mills center v Sloveniji, ki ponuja kar 7 različnih Les Mills programov za vse okuse in nivoje pripravljenosti. Poleg tega ponuja tudi veliko izbiro pilates ur v dopoldanskih in popoldanskih terminih.

Brezplačni maraton priljubljenih vadb je s svojim datumom kot nalašč za »švicanje« tik pred podaljšanim prazničnim vikendom, med katerim vam bodo vaše mišice za četrtkovo maratonsko Les Mills razgibavanje več kot hvaležne.

Prijava na dogodek je obvezna, saj je število mest omejeno. Več informacij najdete na spletni strani tukaj.