Spomladanska akcija za rabljena vozila prinaša novo odlično priložnost z izjemnimi popusti, da doživite užitek v vožnji s svojim izbranim sanjskim rabljenim vozilom – in to po še dostopnejših cenah. Dodatno je kupcem na voljo tudi akcijsko financiranje s popustom do 1.500 evrov in dodatni popust do 500 evrov ob menjavi vozila (skupno dva tisoč evrov dodatnih ugodnosti). Preverite in izberite odlično ohranjen rabljen avtomobil pri vodilnem trgovcu v Sloveniji pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta.

Ta trenutek najboljša priložnost

Pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta so se pred kratkim odločili, da presenetijo vse kupce z zares privlačno in atraktivno ponudbo za rabljena vozila z dodatno znižanimi cenami. V akcijo so vključena tudi najbolj iskana vozila, vseh znamk! Kupcem je na voljo akcijsko financiranje, s katerim pridobijo še dodaten popust do -1.500 €, ob menjavi z njihovim starim vozilom pa jim pripada še dodatni popust do -500 €. V kolikor razmišljate o nakupu je tokratna spomladanska akcijska ponudba zares odlična priložnost za brezskrben in varen nakup. Na spletni strani www.porscheinterauto.net so že na voljo akcijski modeli vozil.

Katere modele najdemo v akciji pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta? Maribor rabljena vozila

V akciji boste lahko med drugimi našli tudi najbolj priljubljene modele znamke Volkswagen: VW T-Roc, VW Taigo in VW Tiguan. Znamka Audi je znana po vrhunski tehnologiji, v akcijo so vključeni tudi modeli Audi Q2, Audi Q3 in Audi Q5. V akcijo so vključena tudi rabljena vozila znamke Škoda: Škoda Kamiq, Škoda Karoq in Škoda Kodiaq. Pri znamki CUPRA in SEAT pa so vključeni tudi: CUPRA Formentor, SEAT Arona, SEAT Ateca in SEAT Tarraco.

siv okvirček – izpostavitev

Največje ugodnosti v Sloveniji: do -2.000 €
Izkoristite izjemno priložnost ob nakupu rabljenih vozil pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta:

 • 1.500 € popusta ob sklenitvi financiranja RV BON ter
 • 500 € popusta ob menjavi vozila staro za staro.

Preverite akcijsko ponudbo rabljenih vozil po znamkah:

TOP znižana rabljena vozila v akciji

[[image_2_article_64387]]

PREVERITE OGLAS VOZILA 

[[image_7_article_64387]]

PREVERITE OGLAS VOZILA 

PREVERI NAJVEČJO PONUDBO RABLJENIH V SLOVENIJI

[[image_1_article_64387]]

PREVERITE VOZILA

[[image_5_article_64387]]

PREVERITE VOZILA 

[[image_3_article_64387]]

PREVERITE VOZILA 

[[image_6_article_64387]]

PREVERITE VOZILA 

[[image_8_article_64387]]

PREVERITE VOZILA

Zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta?

Ob nakupu rabljenega vozila si zagotovo želite, da bi izbrali rabljen avto, ki bo varen in zanesljiv še veliko let in, da vam bo zagotovil brezskrbno vožnjo še veliko let. Da se izognete morebitnim težavam v prihodnosti je pri nakupu treba upoštevati več dejavnikov, ki vključujejo prevožene kilometre, preteklo vzdrževanje, zgodovina vozila, itd. Seveda pa se lahko tem napornim opravilom preprosto izognete, če se odločite za nakup preverjenega rabljenega vozila pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Danilo Žižek, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Maribor, je poudaril, da imajo v ponudbi izključno vrhunsko ohranjena rabljena vozila. " Trenutno smo cene rabljenih vozil še nekoliko znižali, kar nas je postavilo v izjemno konkurenčen položaj na trgu, največ povpraševanja pa je še vedno po najbolj iskanih in zaželenih rabljenih vozilih," je povedal Žižek.

Katere so dodatne prednosti ob nakupu rabljenega vozila pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta?

 • do 2.000 evrov popusta ob financiranju in menjavi
 • natančna video predstavitev vozil
 • 8 dni garancije za vračilo/zamenjavo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto
 • vrhunsko Porsche jamstvo Evropa Plus do 24 mesecev
 • servisni bon do 100 evrov

Osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo

Vsak kupec rabljenega avtomobila želi največ za svoj denar. Če ste se morda odločili napačno, ne skrbite. Pri Porsche Koper, lahko do osmih dneh po nakupu brez težav vrnete in zamenjate za bolj primerno možnost, ali pa preprosto prejmete povrnjeno kupnino. Brez nepotrebnih vprašanj in zapletenih pojasnil. Njihov cilj je, da vsak kupec najde vozilo, ki ustreza njegovim potrebam in željam. Razumemo, da se kdaj tudi zmotimo, zato smo tu, da vam pomagajo.

 • vozilo lahko vrnete v 8 dneh
 • prejmete povrnjeno kupnino ali zamenjate za drugo vozilo

Popoln spletni nakup rabljenih vozil, sedaj že na voljo pri Porsche Inter Auto

Spletni nakup rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto poteka preko inovativnega in enostavnega postopka, ki strankam omogoča brezskrbno izbiro in rezervacijo želenega avtomobila. Vsako vozilo je podrobno opisano in opremljeno s kakovostnimi fotografijami, natančnimi informacijami vključno s tehničnimi specifikacijami, dodatno opremo in drugimi podrobnostmi. Vsako vozilo je opremljeno tudi s transparentnim videoposnetkom, ki prikazuje natančno tehnično stanje avtomobila. Po izbiri vozila nadaljuje stranka s postopkom spletnega nakupa, izbere način financiranja, podpiše pogodbo in izvede prvo plačilo 250 eur. Svoje vozilo pa potem prevzame na eni izmed poslovalnic ter uredi samo še dokumentacijo financiranja in zavarovanja. S tem naprednim spletnim postopkom pri Porsche Inter Auto strankam olajšajo in približajo nakup rabljenega vozila, obenem pa zagotavljajo transparentnost, kakovost in udobje celotnem procesu.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot 11.000 videoposnetkov.

Natančna video kontrola tehničnega stanja

Pri podjetju Porsche Inter Auto nenehno sledijo novostim in najsodobnejšim pristopom, ki strankam zagotavljajo neprimerljivo izkušnjo nakupa rabljenih vozil. Ena izmed teh ekskluzivnih novosti je uporaba videokamere za podrobno snemanje vseh tehničnih elementov avtomobilov, kar pomeni, da lahko vsak kupec pridobi neposreden vpogled v resnično stanje vozila. To je prava revolucija pri nakupu rabljenih avtomobilov, v Sloveniji in tudi popolna novost na evropskem trgu! Prav tako njihovi strokovnjaki opravijo temeljit pregled vozila na kar 250 različnih točkah, kar vam zagotavlja izjemno natančnost pri oceni vozila. Preglejte primer VIDEO TEHNIČNEGA STANJA:

Nepremagljivo jamstvo rabljenih vozil po celotni Evropi

Jamstvo za rabljena vozila - Porsche Jamstvo Evropa Plus, je res izjemno jamstvo in je na voljo za vsa vozila, starost katerih ne presega 10 let in so prevozila največ 200.000 km. S Porsche Jamstvom Evropa Plus so stranke deležne najbolj kakovostnega jamstva z razširjenim kritjem, ki velja po celotni Evropi in vključuje: v obdobju do 24 mesecev bodo poskrbeli za vse morebitne napake brez vašega finančnega prispevka in brez omejitve prevoženih kilometrov. Pri popravilih uporabljajo samo najboljše originalne dele, vključno z vsemi ključnimi komponentami, kot so motor, menjalnik in električne enote. S tem se boste izognili visokim stroškom popravil v prihodnosti.

Prednosti Porsche Jamstva Evropa Plus vključujejo:

 • za vse znamke vozil, do 10 let in največ 200.000 km
 • veljavnost po celotni Evropi
 • popravila brez omejitve zneska
 • veljavnost brez omejitve prevoženih kilometrov
 • trajanje jamstva do 24 mesecev
 • možnost prenosa jamstva na novega lastnika v primeru prodaje vozila
 • vključeno nadomestno vozilo do 3 dni, če vaše vozilo ni pripravljeno za vožnjo v 3 urah

MARIBOR RABLJENA VOZILA

Poslovalnica Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor
• Valentin Šerc, tel.: 02 65 40 355
• Danilo Žižek, tel.: 02 65 40 301


Poslovalnica Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor
• Matija Šulek, tel.: 02 45 02 675
• Peter Sernc, tel.: 02 45 02 662
• Denis Rojs, tel.: 02 45 02 661