Po koncu zimske sezone na Mariborskem Pohorju in Arehu bo v začetku pomladi že na voljo ugoden nakup vseh sezonskih smučarskih vozovnic za naslednjo zimo. Prvo obdobje predprodaje z najnižjimi cenami bo trajalo od 23. marca do 7. aprila 2024. V tem času bo letos naprodaj tudi vozovnica Pohorka.

Predprodajo za zimo 2024/2025 bo podjetje Marprom iz Skupine JHMB izpeljalo v treh obdobjih; samo v prvem bodo sezonske smučarske vozovnice za odrasle stale 450 evrov, za mladino, študente in seniorje 377 evrov, za otroke 251 evrov in toliko tudi za invalide. Začetne cene Pohorke za omenjene kategorije so 309/262/178 evrov.

Letošnja novost je tudi, da bo v predprodajo na začetku vključena letna vozovnica XL; slednjo, ki zagotavlja neomejeno uporabo vseh naprav, smučišča in kolesarskega parka, bo tako mogoče kupiti po nižjih cenah kot doslej.

V nadaljevanju predprodaje se bodo cene sezonskih vozovnic gibale v skladu s pripravljenimi ceniki 2024/2025, še sporočajo iz JHMB. V teh je bila glede na predhodno sezono narejena le manjša uskladitev cen v skladu s stopnjo inflacije v letu 2023. Novi ceniki so že dostopni na uradni spletni strani smučišča www.visitpohorje.si.

Blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače bo imela v prvem terminu predprodaje določene dni podaljšan delovni čas: od ponedeljka do četrtka bo odprta med 7. in 15. uro, od petka do nedelje pa med 7. in 17. uro. Vozovnice bo moč naročiti tudi na daljavo preko e-naslova [email protected] in jih plačati na podlagi prejetega predračuna.