DOGODKI

Miklavž

Gre za avtomat s tortami, ki sladice nudi kar 24 ur na dan.

Mojca Kupčič2 tedna

Ob pol sedmih zjutraj je prišlo do prometne nesreče.

Uredništvo3 tedni

Prvi ukrep je prenehanje plačevanja položnic, kot kaže, pa bodo vsaj za nekaj časa primorani povsem prenehati s pomočjo.

Helena Kosi Odlak4 meseci

Malo po četrti uri zjutraj je zagorelo v Miklavžu na Dravskem polju.

Uredništvo8 mesecev

Ponoči si je voznik temnega audija pod vplivom alkohola privoščil “nočno kopanje” v avtomobilu, ko je zapeljal v ribnik v Miklavžu na Dravskem polju. Z njim so bili še trije sopotniki.

Uredništvo11 mesecev

Kot so sporočili iz Drava Bike, bo v kratkem v Limbušu postavljeno še četrto postajališče na trasi med Mariborom in Rušami.

Damjan Veršič1 leto

Včeraj je v Miklavžu izginilo sedem labodjih mladičkov. Policija vse, ki bi karkoli vedeli o izginotju, poziva, naj pokličejo in jim predajo informacije.

Uredništvo1 leto

Včeraj se je v Miklavžu na Dravskem polju v večernih urah pripetila prometna nesreča. V njej je bil ob trku z vozilom huje poškodovan pet letni otrok.

Uredništvo1 leto

“Pravi korant zagotovo v teh dneh ne bo doma,” nam je povedal Gregor Žižek. predsednik Društva Miklavških korantov. Ti so se ob polnoči zbrali ob ognju in ob zvonjenju zvoncev ter ob plesu opravili tradicionalni korantov skok. Od zdaj najprej lahko nosijo popolno korantovo opravo.

Damjan Veršič1 leto

Zdravstveni dom Adolfa Drolca Maribor organizira brezplačno množično testiranje v sredo, 30.12.2020, med 9.00 in 14.00 uro.

Uredništvo2 leta

Danes zjutraj ob 6.28 je v naselju Dobrovce, občina Miklavž na Dravskem Polju, gorelo v garaži.

Uredništvo2 leta