Miklavž

Zdravstveni dom Adolfa Drolca Maribor organizira brezplačno množično testiranje v sredo, 30.12.2020, med 9.00 in 14.00 uro.

Uredništvo3 tedni

Danes zjutraj ob 6.28 je v naselju Dobrovce, občina Miklavž na Dravskem Polju, gorelo v garaži.

Uredništvo3 tedni

Zaradi epidemije bodo letošnji decembrski dogodki marsikje zelo okrnjeni. Nekatere občine imajo zaradi tega višek sredstev, ki jih bodo porabili predvsem v humanitarne namene. V Občini Rače-Fram bodo otroci dobili denar, drugje bodo sredstva namenili socialno šibkim, na voljo bodo topli obroki, ponekod pa bodo posebno pozornost namenili tudi starejšim in osamljenim.

Andreja Bjelan1 mesec

Danes so v Mariboru odprli vstopno informacijsko točko projekta Usmerjena integrirana oskrba doma, katerega namen je nadgradnja storitev pomoči starejšim, da bi lahko ti ostali čim dlje v domačem okolju.

Uredništvo8 mesecev

Dvig povprečnine bo za vsako občino v teh časih več kot dobrodošel, med drugim tudi za mariborsko in okoliške občine, ki bodo zaradi finančnega priliva lahko izvedle kak dodaten projekt ali pokrile tekoče stroške, ki jih imajo zaradi epidemije koronavirusa.

Andreja Bjelan8 mesecev

Mariborski policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja drzne tatvine, do katere je prišlo danes popoldne v Miklavžu. Če prepoznate storilca na fotografije, to nemudoma sporočite policiji.

Uredništvo8 mesecev

V Miklavžu na Dravskem polju so obravnavali nečloveško dejanje, ko je nekdo v kartonski škatli odvrgel mlado ptičko. Po zaslugi društva Anima – Animals Matter in dobrih ljudi, je trenutno na varnem.

Uredništvo9 mesecev

Pristojni pozivajo občane in občanke, da se držijo navodil in skrbijo za svoje zdravje, saj se bodo le tako lahko izognili poslabšanju položaja.

Uredništvo10 mesecev