Maribor24.si je že zadnjih nekaj let najbolj bran regionalni spletni medij v Sloveniji. V preteklem mesecu pa smo dosegli nov mejnik tudi na vse slovenskem nivoju. Spletni medij Maribor24.si je v juniju 2022 obiskalo rekordno število bralcev. Z vami, naši zvesti bralci, smo po raziskavi MOSS postali 14. najbolj brana spletna stran v državi.

Statistika kaže, da nas vsakodnevno v povprečju obišče že več kot 80.000 bralcev. Tako smo v mesecu juniju zabeležili, da ste našo stran obiskali več kot 2.600.000, od tega kar 840.000 različnih uporabnikov. Konstantno rastemo in se razvijamo že več kot 9 let.

Hvaležni za vašo branost in sodelovanje

Maribor24.si že več kot devet let skrbi za ažurno informiranje javnosti, komunikacijo, kreiranje novic in idej. Kot ekipa Maribor24.si prav tako ažurno in nepristransko spremljamo aktualne dogodke na spletu. To nam uspeva z vašo pomočjo pri odpiranju pravih vprašanj in obravnavanju aktualnih tem. Zato smo hvaležni za vašo branost in sodelovanje pri ustvarjanju novic.

Ponosni na povezanost z lokalno skupnostjo

Močno povezani z lokalno skupnostjo si prizadevamo še dodatno nadgraditi našo dejavnost. Tako smo v lanskem letu vam, našim zvestim bralcem, priredili Dan maribor24 na mariborskem otoku, kjer smo dokazali, da smo tudi dobrodelni. Za počitnice otrok iz socialno ranljivih družin smo zbrali sredstva, ki smo jih podarili Zvezi prijateljev mladine Maribor.

Nismo pa pozabili tudi na drage dame ob njihovem dnevu. Varovanke Varne hiše Maribor smo s pomočjo naših dragih partnerjev obdarili in jim vsaj malo polepšali težko življenjsko obdobje.

Tudi v prihodnje bomo ponovili podobne akcije, o katerih vas bomo pravočasno obveščali.

Zavedamo se, da ste ključni za razvoj našega medija prav vi, zvesti bralci. Za vašo naklonjenost se vam iskreno zahvaljujemo in se hkrati zavedamo, da zmoremo skupaj doseči še višje cilje.