Maribor

V Mariboru iščejo direktorja Centra za pomoč na domu

Uredništvo , 22.01.24 ob 11:49

Priložnost: MOM je objavila razpis za imenovanje direktorja javnega socialno varstvenega zavoda Center za pomoč na domu Maribor.

V Mariboru iščejo direktorja Centra za pomoč na domu

Mestna občina Maribor objavlja razpis za imenovanje direktorja javnega socialno varstvenega zavoda Center za pomoč na domu Maribor. Kakšni so pogoji?

Izobrazba, strokovni izpit in delovne izkušnje

Za direktorja zavoda je lahko imenovan kandidat, ki izpolnjuje več pogojev. Ti so, da ima univerzitetno ali visoko strokovno izobrazbo s področij socialnega dela, sociologije, psihologije, pedagogike ali upravno - pravne smeri. Mora imeti opravljen strokovni izpit za delo na področju socialnega varstva in najmanj pet let delovnih izkušenj. 

Prijavo z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev, z življenjepisom in opisom dosedanje poklicne kariere ter program razvoja in dela zavoda za mandatno obdobje naj kandidati pošljejo v 15 dneh od objave razpisa na naslov: Mestni svet Mestne občine Maribor, Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za direktorja CPDM«. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov: [email protected] , pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom. 

Kandidati lahko prijavo oddajo tudi osebno v sprejemni pisarni (soba 14) Mestna občina Maribor, Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor v času uradnih ur.

Do vseh informacij razpisa lahko dostopate na tej povezavi.
 

serija
Fenomen Skrito v raju: Serija osvaja srca gledalcev
smučarski skoki
Peter Prevc ponovno poletel do drugega mesta
Slovenija
Peter Prevc ponovno poletel do drugega mesta
Uredništvo , Danes ob 17:53
skoki
Nika Prevc ponovno na zmagovalnem odru
Šport
Nika Prevc ponovno na zmagovalnem odru
Uredništvo , Danes ob 15:26
Poimenovanje
Od kod ime … Greenwich?
Maribor
Od kod ime … Greenwich?
Jerneja Potočnik, Danes ob 13:51