V Mariboru se nam ob letošnjem dnevu žena prvič obeta poseben dogodek, namenjen ženski družbi, ki bo hotel Habakuk prelevil v modno pisto, kozmetično svetovalnico in prostor sproščenega ženskega druženja.

Z modo, lepoto in glasbo okrašen večer

Hotel Habakuk bo 8. marca na ženski večer z imenom »Eleganca in harmonija« gostil modno revijo priznanih slovenskih oblikovalk, ki bodo predstavile najnovejše trende, obiskovalke dogodka pa boste deležne tudi strokovnih nasvetov za ličenje in nego obraza, ki vam bodo omogočili, da še bolj zasijete.

[[image_2_article_63247]]

Ženski večer bodo pospremili zvoki kitare in glasu Boštjana Bračiča, eleganco pa bo dogodku vdahnila tudi posebna dobrodošlica s simboličnim darilom.

Največje darilo pa bo ob prazniku žena gotovo druženje z najdražjimi ženskami v vašem življenju, ki ga bodo v hotelu Habakuk nadgradili z vrhunsko večerjo.

Rezervirajte večer zase in pomembne ženske v vašem življenju na 02 300 81 00.

Večer, ki bo v hotelu Habakuk rezerviran le za ženske

Ženski večer z imenom »Eleganca in harmonija« se v hotelu Habakuk obeta v petek, 8. marca, s pričetkom ob 18. uri.

[[image_1_article_63247]]

»To je več kot le večer; to je praznovanje prijateljstva, smeha in lepote. Večer, ki si ga ne samo zaslužite, ampak si ga morate dovoliti doživeti. Skupaj z nami naredite ta dan resnično poseben,« na poseben dogodek, ki ga v hotelu Habakuk prirejajo v svoji premierni obliki, pri organizaciji nepozabnega dogodka za ženske pa so moči združili s Katjo iz priznanega mariborskega modnega butika Perfect Dresscode.

Svoje mesto na druženju s prijateljicami, pomembnimi ženskami vašega življenja ter drugimi damami v čarobnem ambientu hotela Habakuk, ki bo na ženski večer zares zažarel v eleganci in harmoniji, lahko rezervirate na 02 300 81 00.