V novo leto priljubljen mariborski fitnes, Fitnes Forma, vstopa z dobrodelno noto in simpatičnim dogodkom – dobrodelnim maratonom vadb Športaj za tačke, ki se bo v pobreškem fitnesu odvil v soboto, 20. januarja 2024.

Za tačke bomo lahko športali na brezplačnih treningih skupinskih vadb, ki bodo potekali po urniku vse od 9. pa tja do 12. ure,  sočasno z vadbami pa bo v sodelovanju s Centrom za Krepitev zdravja Zdravstvenega doma Maribor  potekalo testiranje telesne zmogljivosti.

Tri ure priljubljenih skupinskih vadb Fitnesa Forma

Dobrodelni maraton skupinskih vadb bo tako za dobro jutro otvoril energičen Body pump, ki bo potekal  med 9. in 9.30 uro ter vas bo izzval, da si na rame nadenete drog z utežmi in se prepustite dinamični koreografiji. Vaše mišice vam bodo hvaležne!

[[image_2_article_62013]]

Sledil bo Step up, ki bo potekal med  9.35 in 10.05  ter vas bo v sobotnem vzdušju povabil, da za tačke … zaplešete! Brez skrbi, tudi če vas skrbi, da plesna koordinacija ni vaša močna točka, Step up v  Fitnesu Forma obljublja sprostitev za vsakogar. Pa malce dviga srčnega utripa, seveda.

[[image_1_article_62013]]

Dobrodelni maraton: Športaj za tačke bo potekal v soboto 20. januarja 2024. Svojo udeležbo si lahko zagotovite s prijavo na recepciji Fitnesa Forma, na [email protected] ali v aplikaciji MyPlanly.

Dodobra ogreti se lahko zatem udeležite tudi skupine vadbe Booty, ki je namenjena treningu zadnjice ter bo v pol ure, torej  od 10.10 do 10.40  poskrbela, da boste ob energični glasbi in različnih vajah Forminih vaditeljic čutili prav vsako mišico vaše zadnjice – tudi tisto, za katero sploh niste vedeli, da obstaja.

Dobrodelni maraton vadb seveda ne more brez Body attacka, kardio skupinske vadbe, ki bo potekala med  10.45 in 11.15  ter bo poskrbela za visok utrip in tisti neponovljiv občutek mešanice utrujenosti in zadovoljstva po treningu.

Dobrodelni maraton Športaj za tačke prinaša možnost za brezplačno udeležbo skupinskih vadb, ki bodo potekale po sledečem urniku:

  • 9:00 – 9:30 BODY PUMP
  • 9:35 – 10:05 STEP UP
  • 10:10 – 10:40 BOOTY
  • 10:45 – 11:15 BODY ATTACK
  • 11:20 – 12:00 CORE + Joga Pilates

Športaj za tačke zaključujeta še dve priljubljeni  Formini skupinski vadbiCore, vadba za močan trup ter sproščujoča vadba  Joga Pilates, ki bo poskrbela, da se boste po maratonu vadb umirili in pripravili na sproščen vikend.

Kaj lahko donirate? Tačke bodo vesele pasje in mačje hrane, blazin, odej ali pa preprosto finančnih sredstev, ki bodo namenjena nakupu hrane.

[[image_3_article_62013]]

Bi radi izvedeli, kako zmogljivi ste?

Sočasno s skupinskimi vadbami bo na  dobrodelnem maratonu Športaj za tačke v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Maribor  potekalo testiranje telesne zmogljivosti. Testiranje bo potekalo v  2. skupinah,  ob 9. in 10. uri, v skupini pa je lahko največ  šest oseb.

Zagotovite si svoje mesto na dobrodelnem maratonu Športaj za tačke prijavo na recepciji Fitnesa Forma, na [email protected] ali v aplikaciji MyPlanly.

Kaj vse bo testiranje zajemalo? Izvedeli boste lahko podatke o svojem arterijskem krvnem tlaku, podatke o obsegu pasu, telesni višini in masi, preizkusili pa se boste lahko v stoji na eni nogi, teku v osmici, gibčnosti ramenskega obroča, V-dosegu sede, zmogljivosti prijema, iztegu trupa, delnem upogibu trupa, sklecah z dotikom dlani, skoku v višino z mesta ter 6-minutnem testu hoje.

Nekaj dobrega za tačke … in zase

Dobrodelni maraton: Športaj za tačke bo potekal v  soboto 20. januarja 2024. S svojo udeležbo, ki si jo zagotovite s prijavo na recepciji Fitnesa Forma, na [email protected] ali v aplikaciji MyPlanly, lahko storite nekaj dobrega zase in za svoje zdravje, priložnost dobrodelnega maratona pa lahko izkoristite tudi za donacije.

Kaj lahko donirate?  Tačke bodo vesele  pasje in mačje hrane, blazin, odej  ali pa preprosto  finančnih sredstev, ki bodo namenjena nakupu hrane.