V Mariboxu bo v času zimskih počitnic vsak našel nekaj zase. Najmlajši filmski sladokusci se bodo zagotovo zabavali ob animirani pustolovščini Želja, še zmeraj si lahko ogledajo tudi risanko Race in komično pustolovščino Miraculous: Pikapolona in Črni maček.

Malce starejši otroci se bodo zabavali ob ogledu Šole čarobnih živali 2 in družinske avanture Lassie: Nova pustolovščina.

[[image_1_article_63510]]

Za ljubitelje akcijskih pustolovščin je tukaj Madame Web, na sporedu pa bo tudi komedija Samo tri dni in biografska športna drama Dirka za slavo. Ne pozabite pa še na odlično slovensko komedijo Gepack, saj še zmeraj navdušuje po vsej Sloveniji.

Kar dve predpremieri

V času počitnic bosta v Mariboxu kar dve predpremieri. Že v sredo, 28. 2. 2024, ob 19.00, si lahko predpremierno ogledate težko pričakovano nadaljevanje akcijske pustolovščine Dune: Peščeni planet 2, najmlajši pa zagotovo že težko čakajo na nedeljo, 3. marca, ko bo ob 16.00 predpremiera risanke Kung Fu Panda 4. Zabavno bo že pred filmom - prihaja maskota Kung Fu Pande, da se boste lahko fotografirali, za vse so pripravili tudi pobarvanke.

V času zimskih počitnic bodo filmske projekcije že od 14.00 dalje, za vse  projekcije  do 16. 00 ure pa veljajo cenejše, matinejske cene vstopnic! Podrobnejši spored si lahko ogledate tukaj: https://kinobox.si/