V soboto, 3.9.2022 je modni oblikovalec David Hojnik s svojo ekipo, upihnil prvo svečko svojega modnega kotička v središču Maribora. Modne navdušence je ob predstavitvi nove kolekcije unikatnih oblačil in nakita, pričakala tudi pogostitvi z Atelier mehurčkov iz Radgonskih Goric in sladka torta iz Ilicha.

Foto: Marko Pigac, MP Produkcija

V pričakovanju nove modne revije

Ogleda nove kolekcije DH fashion in sproščenega praznovanja, so se zraven njihovih strank in modnih navdušencev iz vse Slovenije udeležila in ekipi DH zapela vse najboljše tudi Nuša Derenda, ki smo jo na letošnjem festivalu MMS lahko občudovali ravno v kreaciji DH fashion iz belega perja.

Atelier pa je bil za to priložnost tudi posebej dopolnjen s spektakularnimi cvetočimi aranžmaji, ki jih je posebej za praznovanje prve obletnice pripravila cvetličarska mojstrica in Davidova prijateljica Valerija Grubelnik.

Foto: Marko Pigac, MP Produkcija

Foto: Marko Pigac, MP Produkcija

David pa je ob praznovanju prve obletnice svoje modne trgovine Atelier, že skrivnostno napovedal, da s svojo ekipo že pripravlja največji projekt do sedaj, saj znamka DH fashion, prihodnje leto obeležuje okroglo deseto obletnico ustvarjanja. Več nam zaenkrat ni želel razkriti, verjamemo pa, da bomo o tem se veliko slišali, saj je znamka znana po spektakularnih modnih revijah.