Hotel Habakuk oživlja tradicijo plesnih večerov, ki so bili v preteklosti stalnica mariborskega družabnega življenja. Za prvi ples v seriji bo poskrbela legendarna skupina Black & White, ki bo obiskovalce popeljala na potovanje skozi raznolike glasbene ritme.

Ples za vse generacije

Plesni večer v hotelu Habakuk je namenjen vsem, ki radi plešejo, ne glede na starost ali izkušnje. Ansambel Black & White bo namreč poskrbel za raznoliko glasbeno izkušnjo, od večnih klasik do sodobnih hitov, v njihovem bogatem glasbenem repertoarju bo vsak našel nekaj zase.

Skupina Black & White ima namreč v zgodovini kultnih mariborskih plesov prav posebno vlogo, zato je povsem na mestu, da so v hotelu Habakuk za začetek preporoda plesne tradicije v Mariboru povabili prav zasedbo Black & White.

Ob plesnih ritmih tudi gurmanska večerja

Spomladanski ples se bo v glamuroznem okolju hotela Habakuk odvil 16. marca 2023 ob 19. uri, v hotelu pa že sedaj obljubljajo večer poln elegance in nepozabnih ritmov, ki ga bodo nadgradili tudi z gurmansko večerjo.

Zagotovite si svojo vstopnico na ples, ki jo lahko vsak dan kupite v Lobby baru hotela Habakuk. Cena na osebo znaša 55 evrov ter ob glasbenih ritmih vključuje tudi gurmansko večerjo.

Ta bo poskrbela za okrepitev med plesnimi premori ter za razvajanje z njihovimi mojstrskimi okusi, s čimer lahko spomladanski ples izkoristite kot priložnost za zmenek ali plesno druženje s prijatelji.

Plesna scena v vzponu

Ples ima v Mariboru zanimivo tradicijo – v preteklosti so se jih namreč Mariborčanke in Mariborčani radi udeleževali, plesna kultura pa je v zadnjih letih zaradi številnih opuščenih prostorov in prireditev nekoliko zamrla.

V hotelu Habakuk jo bodo tako ob pomoči glasbenih ritmov izbranih skupin in glasbenikov ponovno poskusili oživiti ter ji dodati pridih modernosti ter ščepec glamurja, ki ga kot eden najprestižnejših hotelov v tem koncu vsekakor premorejo.

Ne zamudite edinstvenega dogodka!

Vstopnice za spomladanski ples z gurmansko večerjo so že na voljo. Ne odlašajte s prijavo in si zagotovite svoje mesto na tem izjemnem dogodku.

Za rezervacijo pokličite na 02 300 81 00, vstopnice pa lahko vsak dan kupite tudi v Lobby baru hotela Habakuk. Cena na osebo znaša 55 evrov in vključuje edinstven plesni večer z gurmansko večerjo.