Proti novemu koronavirusu se je po novem mogoče cepiti tudi v zasebnem Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera v Mariboru. Cepljenje je brezplačno, je pa zaradi optimalne organizacije dela zaželjeno predhodno naročanje.

Cepljenje proti novemu koronavirusu je možno po predhodnem naročilu na Ulici Roberta Kukovca 15 v Mariboru. Naročite se lahko na telefonski številki 02 3000 450 ali na elektronskem naslovu [email protected]

Na izbiro so vsa cepiva, ki so na voljo v Sloveniji

Možno je izbirati med vsemi cepivi, ki so na voljo v Sloveniji: Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson in AstraZeneca. Pacienti morajo s seboj na cepljenje prinesti kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument.

V centru Sanus Statera organizirajo tudi mobilne ekipe. Pridejo na lokacijo, kjer se za cepljenje zbere vsaj deset ljudi.

Direktor Medicinsko alternativnega centra Sanus Statera Božo Kranjčević je razkril, zakaj so številnim storitvam v centru dodali še cepljenje: “Naša glavna dejavnost je medicina dela. Podjetjem smo tako želeli ponuditi tudi cepljenje.” Tiste, ki morda še oklevajo, je k cepljenju spodbudil z besedami: “Cepljenje bo na nek način naša nova realnost, če bomo želeli odpreti družbo oziroma živeti tako kot prej.”