Ste si kdaj zaželeli, da bi poskusili vse tiste dobrote, v katerih uživajo junaki naših najljubših ameriških filmov? Priložnost je na dosegu roke ...

V nedeljo, 24. marca 2024, vas namreč hotel Habakuk vabi na edinstveno kulinarično potovanje v svet ameriške BBQ tradicije, ki bo zajeta v njihovem posebnem tematskem Ameriškem BBQ brunchu.

Meni, ki navduši

Kaj lahko pričakujete na meniju? Kuharski mojstri hotela Habakuk vam na nedeljskem brunchu obljubljajo dimljeno sušeno govedino, goveji hrbet z medom in gorčico, texas kaviar, parjene poročne rake in gambere na BBQ način, tatar pečenih dimljenih jajčevcev, steake, ki jih bodo kuharski mojstri pripravljali pred vami; telečjo zarebernico z žara …

Meni vas v celoti čaka tukaj

Pričakujete lahko še sirove in pikantne žar klobasice, piščančje sladko-pekoče peruti, mac and cheese, pečeno koruzo z maslom ter ocvrte jalapeno čilije s sirom, coleslaw, gratinirane školjke, pekanovo pito ….

Ameriški BBQ brunch se v hotelu Habakuk obeta že to nedeljo, 24. marca, z začetkom ob 12. uri, pri čemer boste za bogato gostijo ameriških okusov odšteli 45 evrov na osebo. Rezervirajte svoje mesto na 02 300 81 00.

Pojedina kot iz filmov

Ob branju menija se nam pred očmi kar sami vrtijo prizori iz priljubljenih hollywoodskih filmov ter tamkajšnjih spektakularnih, bogatih piknikov, katerih delček bomo lahko podoživeli v prijetni atmosferi hotela Habakuk.

Dogodek bo obogaten z živahno ameriško glasbo, ki bo ustvarila sproščeno, a hkrati svečano atmosfero. Poleg izjemnih jedi in glasbene spremljave bodo v hotelu Habakuk poskrbeli tudi za široko izbiro prilog in solat, ki bodo dopolnile glavne jedi in ponudile nekaj za vsak okus.

[[image_1_article_64355]]

Bodite del ameriškega bruncha

Za rezervacijo mesta in več informacij o Ameriškem BBQ Brunchu lahko ekipo hotela Habakuk kontaktirate na telefonsko številko 02 300 81 00 ali obiščite spletno stran tukaj.