Če bereš ta članek, se verjetno prepoznaš v vsem napisanem ali pa so te ugodnosti, ki jih ponuja sveža zaposlitvena priložnost, več kot prepričale.

Prosto delovno mesto se namreč ponuja v podjetju Arthur, podjetju z večletnimi izkušnjami na področju obnavljanja objektov in okolice na ključ ter gradnje objektov.

»Naše poslanstvo je v tesni povezavi s tržnimi priložnostmi in v razvoju konkurence,« pojasnjujejo v podjetju in dodajajo: »Pri tem menimo, da je zelo pomembna specializacija, sodelovanje, povezovanje, izobraževanje zaposlenih, sodelovanje s podpornimi inštitucijami in raznimi nosilci znanja.«

Prepričani so namreč, da nenehne spremembe v poslovnem okolju zahtevajo stalna prilagajanja, ob tem pa so odprti tudi za spremembe in izkoriščanje priložnosti.

[[image_1_article_64037]]

Stalna sprememba v poslovnem okolju zahteva stalna prilagajanja. Odprti smo za spremembe in za izkoriščenje prepoznanih in nakazanih priložnosti. »Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2009. Imamo veliko referenc s katerimi se lahko pohvalimo. Smo majhno podjetje, ki stremi h kakovosti, zanesljivosti in točnosti izvedbe projektov, ki so nam zaupani,« še dodajajo.

Pridruži se kolektivu

V svoj kolektiv tako trenutno vabijo osebo, ki se znajde v komunikaciji z zaposlenimi v podjetju, zlahka sprejema odgovornost za opravljeno delo ter je natančna in redoljubna. V podjetju nameč iščejo posameznike, ki so vešči na področju gradbenih del, pri čemer je poudarek na zaključnih gradbenih delih, kot so suhe gradnje, slikopleskarstvo, keramičarstvo, fasaderstvo in krovstvo. 

In kaj se novemu zaposlenemu obeta?

»V podjetju imamo 43 urni tedenski delovnik. Smo družinam prijazno podjetje, saj ob petkih delamo do 14:00 ure, sobote, nedelje ter praznike ne delamo,« delo opišejo v podjetju Arthur ter dodajajo, da so znani tudi po različnih teambuildingih in strokovnih srečanjih.

Več podrobnosti o zaposlitvi v podjetju Arhur te čaka tukaj

Povedo še, da poskusno delo traja 3 mesece, če pa se bo novi zaposleni po letu delovne dobe izkazal kot nepogrešljiv član njihovega kolektiva, pa se sklene tudi pogodba za nedoločen čas.

Pridružite se ekipi na [email protected] ali pokliči na telefonski številki 031 787 395 (Marko) ali 040 415 270 (Maja).

V podjetju poudarijo še: »Začetna plača je nadpovprečno visoka in je nad slovenskim povprečjem, odvisna pa je od tvojega znanja. Zraven regresa v podjetju tudi izplačujemo božičnico.«

[[image_2_article_64037]]