Pozdravljeni v novi dimenziji bivanja, ki jo predstavlja dvostanovanjska hiša DUO, ki je popolna rešitev za vaše sanje o povezanosti in ohranitvi zasebnosti. 

Dve družini - skupaj, a narazen

Dvostanovanjska hiša DUO 163 na 163 m2 ponuja unikatno prilagojeno bivanje za dve družini - ali posameznike, ki si želijo živeti dokaj blizu, a vendar ločeno.

Klasična zasnova hiše omogoča udobno sobivanje, kjer vsaka enota ponuja usklajen tloris, ki zagotavlja povezanost med stanujočimi člani, a hkrati vsaka enota ohrani svojo neodvisnost in zasebnost. Z družino ali prijatelji ste tako le korak proč, če potrebujete pomoč ali si želite skupnega nedeljskega kosila.

Še več prostora in udobja

Dvostanovanjska hiša DUO 190 predstavlja večjo različico DUO 163, ki ponuja na 190 m2 še več prostornosti in udobja, saj je bivalni del s kuhinjo in jedilnico kot osrednji prostor, ki je center druženja, še nekoliko večji kot pri DUO 163, vsaka hiša pa – kot vse NOAH tipske hiše – ponuja možnost individualnih prilagoditev, kjer so vaše želje premišljeno implementirane, hkrati pa za vas najdemo rešitev, ki je tudi finančno najbolj ugodna. 

Ne zamudite priložnosti za edinstveno izkušnjo bivanja v popolni harmoniji s svojimi najbližjimi. Hiša DUO lahko spremeni vaš način življenja in vas popelje v novo dimenzijo povezanosti in udobja.

[[image_1_article_64235]]

Prilagodljiva in kakovostna gradnja

Nizkoenergijske montažne hiše NOAH ponujajo vrsto prednosti za vse, ki iščete prilagodljivo in kakovostno gradnjo. Zasnovane so za učinkovito rabo energije, trajnost in udobje bivanja. Montažne hiše omogočajo hitro in enostavno gradnjo, ki je prilagojena vašim potrebam in željam.

"Skupaj z ekipo izkušenih strokovnjakov zagotavljamo, da bodo vaše sanje postale resničnost. Na podlagi vaših želja bomo zgradili prijeten dom, kjer boste občutili udobje bivanja na najvišji ravni," povedo v podjetju NOAH in dodajo: "Naj se vaša pot v harmonično bivanje začne z nami."