Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je potrebno ukrepati takoj. Ne čez leto in pol oziroma kolikor lahko znaša trenutna čakalna doba za določenega specialista ali zdravstveni poseg. Z zavarovanjem Zdravstvena polica, ki so ga oblikovali v Vzajemni, si lahko zagotovite dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev v samo nekaj dneh.

Brez dolgih čakalnih vrst in brezplačna asistenca

Vsako odlašanje z zdravljenjem v primeru bolezni ali poškodbe lahko stanje poslabša in močno podaljša čas, ki je potreben za okrevanje. Zdravstvena polica obljublja čisto drugačno izkušnjo zdravstva: brez dolgega čakanja, s popolno organizacijsko podporo ter v mreži zanesljivih in strokovnih izvajalcev. Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba raziskovati procesov naročanja, pravilnega zaporedja obiskov pri specialistih, načinov dostavljanja dokumentacije … Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, kjer za zavarovanca v celoti pripravijo načrt zdravljenja in mu pomagajo ter ga vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja.

Vrhunski izvajalci v Sloveniji in v tujini

V primeru bolezni ali poškodbe bodo za vas dobro poskrbeli, saj Varuh zdravja sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve. V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 50 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

Več kot 700 vrst operativnih posegov

Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah.  Sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote in si tako zagotovite zdravstveno varstvo za področja, ki so za vas, glede na vaš življenjski slog in druge okoliščine, najpomembnejša: specialistično-ambulantne storitve, enostavne in zahtevne diagnostične preiskave, protibolečinske terapije, fizioterapije in operativni posegi – odvisno od izbranih kritij.

Tudi za otroke

Z zavarovanjem Zdravstvena polica za otroke bo v primeru težave vaš otrok v nekaj dneh na vrsti za specialistični pregled ali operacijo, ki jo potrebuje. Zdravstveno polico za otroke je mogoče skleniti za otroke od dopolnjenega prvega do vključno petindvajsetega leta starosti.

Posvet z zdravnikom tudi na daljavo

Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah in glede na vaš življenjski slog, hkrati pa si sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote za zdravstveno varstvo za področja, ki so vam najpomembnejša. V zavarovanje sta vključeni še dve dodatni storitvi, in sicer posvet z zdravnikom v živo prek videa ali klasičnega klica in Dr. Posvet, varen in zaseben kanal, kjer lahko zdravniku prek izbrane aplikacije za klepet (Viber, Facebook Messenger, WhatsApp, …) kadarkoli zastavite vprašanje, če ste v skrbeh. Na vaše vprašanje vam bo še isti dan odgovoril eden od sodelujočih zdravnikov.