Trgovine Jager so pripravile posebno presenečenje za svoje zveste kupce in vse, ki radi nakupujejo kakovostne izdelke po ugodnih cenah. V njihovem svežem videu, ki ga lahko ogledate tukaj, vas bodo navdušili s prazničnim vzdušjem, ki ga v številne slovenske domove prinašajo njihovi izdelki.

Zakaj izbrati Trgovine Jager?

Trgovine Jager so vaša prva izbira, ko gre za nakupovanje vsega, kar potrebujete za dom, družino in prosti čas. V Jagrovih poslovalnicah boste tako našli širok izbor izdelkov iz različnih kategorij, kupci, ki redno obiskujejo Trgovine Jager, pa se pogosto pošalijo, da se tam najde skorajda vse – od najljubše marmelade do čaja, kave, gradbenega materiala, darilc za najzahtevnejše, v ponudbi pa so tu in tam celo bazeni in savne.

Trgovine so moderne, pregledne in prijazne, z vedno svežo in kakovostno ponudbo. Njihove cene so konkurenčne in ugodne, z rednimi akcijami in popusti, ki vam omogočajo še večje prihranke.

Še posebej slikovit pa je obisk Jagrovih trgovin v predprazničnem času, ko v njih zaveje prav posebno decembrsko vzdušje, polno topline in domačih dobrot. Praznični čar so tako v Trgovinah Jager ujeli tudi v povsem svežem videoposnetku, ki so ga pripravili prav z mislijo na vas. Delite ga s svojimi bližnjimi in skupaj z njimi širite praznično veselje.

PREBERITE ŠE: 12 skritih ugodnosti trgovin Jager, s katerimi lahko prihranite pri decembrskih nakupih

Iščete namig za obdarovanje? Preverite tukaj

Povabite praznike v svoj dom

Za še več prazničnega vzdušja pa v teh predbožičnih dneh obiščite vašo najbližjo poslovalnico Trgovine Jager ter na oddelku tehnike pobrskajte po bogati ponudbi praznične okrasitve. Letos sta v modi znova rdeča in zlata barva, s katerima lahko odenete božične jelke različnih velikosti in barv, v Trgovinah Jager pa ob številnih umetnih možnostih ponujajo tudi naravne jelke.

Celotno ponudbo, s katero lahko v svoj dom vnesete praznično vzdušje, najdete tukaj.