Prvi decembrski vikend si zasluži nekaj več … Kaj pravite na obisk dolgo pričakovanega decembrskega glasbenega spektakla v Areni Campus Sava na Ptuju, kjer bodo že danes, 3. decembra, ob 20. uri oder zasedli eni trenutno najbolj popularnih glasbenikov pri nas.

Na oder priljubljene ptujske večnamenske dvorane namreč prihajajo Joker Out in Žan Serčič! Je morda to namig za predbožično darilo zase, za vaše najdražje ali vaše prijatelje, ki si ob zvokih glasbeno nadarjenih fantov kar samodejno začnejo prepevati?

Kombinacija, ki obljublja pravi spektakel

Slovenska glasbena skupina Joker Out je izdala prvi album – Umazane misli, z njim pa še številne hite, ki obnorevajo publiko povsod, kjer se fantje prikažejo na odru.

Za še več glasbenega užitka je za vas in vašo družbo mogoča tudu VIP izkušnja z lastno mizo!

️Na glasbenem spektaklu v Areni Campus Sava na Ptuju pa se jim bo pridružil še Žan Serčič, ki je prav tako izdal nov album »Iz moje sobe«. Tudi Žan je kot glasbeni producent in avtor del mladega vala slovenskih glasbenih zvezd.

Kombinacija priljubljene glasbene zasedbe in talentiranega pevca obljublja nepozabno izkušnjo prvega decembrskega vikenda!

 V kavarni Campus vas čaka posebna ponudba vstopnic 3+1 gratis, karte za decembrski spektakel pa vas že od 15 evrov naprej čakajo tudi na vseh Eventimovih prodajnih mestih ter na spletu s klikom na naslednjo povezavo https://bit.ly/JokerOut_Sercic_Campus

Ko hočeš vrhunsko glasbeno doživetje, greš na Ptuj!

Karte so še v prodaji, ne obljubljamo pa, da jih boste lahko, če boste preveč odlašali, še dobili. In če potrebujete še kak izgovor za nakup … Pred vrati je prvi dobri mož! Miklavž!

Sicer pa svoje h koncertno-prazničnem vzdušju prispeva tudi vrhunski ambient večnamenske dvorane Arena Campus Sava na Ptuju, ki zadnje mesece ponuja same izjemne priložnosti za glasbene sladokusce, hkrati pa omogoča še športno udejstvovanje, rojstnodnevna praznovanja in prostor za številne druge prireditve!