September ima za šolarje prav poseben čar, pa če imajo šolo radi ali ne. Novi zvezki, čisto sveže, še dišeče in ostro ošiljene barvice, »nepogrizene« konice nalivnikov, prvikrat nošena šolska torba … Ah, kje so ti časi!

Pa vendar lahko nakup šolskih potrebščin še posebej v trenutni ekonomski situaciji za marsikoga predstavlja precejšnje breme. V Jagru to razumejo, zato vam želijo z ugodnostmi in vaši denarnici prijaznimi cenami to olajšati.

Nova šolska torba z »lažjo« ceno

Tako boste šolske nahrbtnike priznane znamke Target z Jagrovo kartico ugodnosti dobili kar 49 % ceneje, kar pomeni, da boste za novo šolsko torbo modela 2v1 Curved namesto 79,00 evra odšteli 39,99 evra, za Targetov nahrbtnik modela 3 Zipp pa namesto 39,00 evra le 24,99 evra! Tudi vrtčevske nahrbtnike boste našli po nekoliko nižjih cenah, saj boste za otroško vrtčevsko torbico namesto 19,90 evra odšteli 12,99 evra.

V Jagru velja: nizka cena = visoka kvaliteta

Pa še z nakupom nečesa boste v Jagru z Jagrovo kartico ugodnosti precej prihranili – z nakupom kar 41-delnega Jollyjevega šolskega seta! Da, Jager prisega na kvaliteto, kar Jollyjeve barvice gotovo so, pri tem pa ne skopari s popusti. S kartico ugodnosti boste tako set 24 barvic, 12 flomastrov, štiribarvnega kemičnega svinčnika, svinčnika HB 2/1, radirke in urnika kupili 48 % ceneje, kar pomeni, da boste odšteli 18,99 evra!

Ali ste z mislimi še na dopustu in o manjkajočih šolskih potrebščinah še ne razmišljate? Sprehodite se po šolarjevi sobi z novim Jagrovim katalogom in ugotovite, kaj je še potrebno kupiti, ali pa se preprosto podajte v vaš najbližji Jager in preučite svežo šolsko ponudbo.

Prav tako lahko s kartico ugodnosti 43 % ceneje nabavite tudi Aerov 51-delni šolski komplet, ki vsebuje 24 barvic, 20 flomastrov, nalivno pero, radirko, škarje, svinčnik HB 2/1, geotrikotnik in urnik, zanj pa boste odšteli 12,99 evra.

Vse od radirk do šolskih copatkov

Vsekakor boste v vašem najbližjem Jagru našli še vse ostale šolske potrebščine, ki jih na seznamu vsega manjkajočega še niste odkljukali – radirke, lepila, škarje, zvezke vseh barv, oblik in motivov, ravnila, peresnice, nalivnike, tempere, črnilne vložke … Le brž v nakup, da boste 1. septembra pripravljeni!

Naj prišepnemo še, da lahko na Jagrovih oddelkih tekstila najdete tudi otroške copate – takšne s tršim podplatom in ježki Bosa noga od številk 19 do 29 za vrtčevske otroke in otroke nižjih razredov ter sobne tekstilne copate Jager različnih barv številk od 35 do 46, ki so moderni predvsem med šolarji tretje triade.

Dve muhi na en mah – izkoristite še digitalne bone

Še na nekaj ne pozabite, ko se v vaš najbližji Jager odpravite po manjkajoče šolske potrebščine – na to, da lahko na Jagrovih oddelkih tehnike izkoristite tudi digitalne bone! Mamljiva ponudba za šolarje je prenosni računalnik Toshiba Dynabook Satelite Pro C40, za katerega boste z digitalnim bonom 2022 odšteli samo 50 evrov.

Razmislite lahko tudi o številnih drugih tehničnih izdelkih, ob nakupu katerih lahko prav tako unovčite podarjene digitalne bone – računalniških miškah, slušalkah, tipkovnicah, tiskalnikih, računalniških kamerah in drugih potrebščinah, ki so, roko na srce, čeprav niso na šolskem seznamu, za sodobne šolarje vseeno nepogrešljive. Naj 1. septembra zares zadiši po novem!